Blackstar Fly 103 Cab

Högtalarkabinett på 3 watt med 1 x 3″ högtalare. Extensionkabinett med inbyggd kabel för sammankoppling med FLY 3, som ger dig en äkta stereo set-up.

395 kr

  • Artikelnr: 0553035682
  • Kontakta oss för leveranstid Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Gävle

Fly 103 är en mini-kabinett utvecklad speciellt för mini-combon Fly 3. Kabinetten har en egen inbyggd kabel som låter dig ansluta den till Fly 3, och på så vis både få stereoljud och mer effekt. Fly 3 och Fly 103 är också en fin stereouppsättning för uppspelning av musik via smartphone, PC etc.

Fly 3 har blivit utnämnd till ”Best In Show” på namm och ”Best Buy” av Total Guitar. 

Specifikationer

  • 3 watts mini-kabinett för Fly 3 som ger 6 watt och stereo
  • Högtalare: 1 x 3″
  • Dimensioner: 170 x 126 x 102 mm
  • Vikt: 0.9 kg
  • Strömförsörjning köpes separat – Blackstar Fly 3 PSU

Efter att ha arbetat med förstärkardesign hos Marshall i tju år, lämnade Bruce Kei tillsammans med tre andra anställda den brittiska förstärkargiganten för att ägna sig åt sitt eget märke Blackstar. Deras gemensamma dröm var att skapa innovativa förstärkare och pedaler, med otrolig allsidighet och fokus på varje gitarrists egna uttryck. Efter två och ett halvt år av noggranna tekniska undersökningar i ett trädgårdsskjul i Northampton England, lanserade Blackstar deras första produkter under mars 2007, som genast blev stor succé. Idag har företaget ett specialbyggt lab och studio, och inte minst ett mycket talangfullt och banbrytande team, där faktiskt alla är musiker. Blackstars patenterade ISF-teknik (Infinitive Shape Feature) tar dig med på en resa från klassisk brittisk heavy metal till amerikansk scooped hi-gain. Artister som Gus G (Ozzy Osbourne/Firewind), Neal Schon (Journey), Silenoz (Dimmu Borgir) och James Dean Bradfield (Manic Street Preachers) och många fler spelar idag på förstärkare och pedaler från Blackstar.

Allt som allt kan man säga att Blackstars produkter representerar gitarrljud från 60-talet fram tills idag, med förstärkare och pedaler med modern konstruktion och features, som gör dem både allsidiga och banbrytande.

“We hope our unique and patented innovations will take you a step closer to finding the
’sound in your head’.“