Boss Acoustic Singer Pro

Akustisk gitarrförstärkare på 120 watt med 8″ högtalare, instrument- och XLR-mikrofoningång med fantommatning, inbyggd looper, effekter och USB-port.

10 500 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 481 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001860
 • Kontakta oss för leveranstid

Acoustic Singer Pro tar den akustiska gitarrförstärkaren till nya nivåer gällande ljudkvalitet och kreativ allsidighet. Detta kompakta kraftpaket införlivar BOSS senaste framsteg inom förstärkarforskning och producerar ett rikt och levande ljud med oöverträffat tryck och klarhet. Den har individuella kanaler för akustisk gitarr och sång och varje kanal är utrustad med diskreta analoga ingångskretsar och trebands EQ för ljud med studiokvalitet. Med ytterligare funktioner som Acoustic Resonance, looping, automatiska röststämmor, effekter och mycket mer, ger Acoustic Singer Pro akustiska musiker allt de behöver för att ha inspirerande och kraftfulla spelningar.

Highlights

 • Professionell akustisk gitarrförstärkare med ljud och funktioner i toppklass
 • 120–watts bi-amp design med specialdesignad 8-tums woofer och dome tweeter
 • Två kanaler med diskret analog ingångselektronik och trebands EQ
 • Dedikerad gitarrkanal med Acoustic Resonance för att återställa en naturlig klang till gitarrer med piezo-mikrofoner
 • Mikrofonkanal med fantommatning och ¼-tums/XLR comboingång för att koppla in en mikrofon för sång/gitarr eller annat instrument
 • Choruseffekt på gitarrkanalen, delay/echo-effekt på mikrofonkanalen och individuellt reverb på båda kanalerna
 • Stämfunktionen skapar automatiskt mjuka och korrekta sångstämmor via realtidsanalys av ackorden i gitarringångens
 • Inbyggd looper för träning, att utveckla idéer och utökade möjligheter
 • Oberoende anti-feedback-kontroller på båda kanalerna

Två XLR DI-kontakter dit man kan skicka individuella kanaler (direkt eller efter effekter) eller båda kanalerna mixade tillsammans

 • USB-utgång för direktinspelning till en dator
 • Kontrollera looper, stämmor och effekter med extra fotomkopplare (extrautrustning)

Att förstärka din akustiska gitarr med Acoustic Singer Pro är en i sanning inspirerande upplevelse. BOSS utvecklare har outtröttligt arbetat för att korrekt återskapa instruments snabba transienta respons och naturliga tredimensionella känsla och varje förstärkardel utvecklades för att nå just dit. En kraftfull bi-amp design med utökad toppkraft ger ett sammanhållet ljud med hög definition och ultraren frekvensåtergivning över hela registret. En specialdesignad woofer och dome tweeter har innovativa material och är precisionsplacerade så att de fyller scenen med en rik och naturligt spridd klang. Andra fina egenskaper är en unik konstruktionsmetod för kabinettet som eliminerar oönskade resonanser och ett integrerat lutningsstöd för maximal projektion.

Acoustic Singer Pros gitarrkanal har en diskret analog ingångskrets som ger tillräckligt headroom för den akustiska gitarrens snabba attack och stora dynamiska omfång. Här finns också BOSS Acoustic Resonance som använder avancerad processorteknologi för att ta bort det hårda sterila ljudet som produceras av piezomikrofoner i de flesta akustiska gitarrer. Denna kraftfulla funktion har inte bara en välgörande effekt på mikrofonens ljudkaraktär utan återställer de komplexa resonansförhållanden som så ofta går förlorade när man förstärker en akustisk gitarr. Kanalen har en trebands EQ, en fasvändare och en notch-kontroll för att undvika feedback. Två typer av chorus och ett gitarroptimerat reverb finns också för att ge dig ett komplett ljud. 

Acoustic Singer Pro har även en dedikerad mikrofonkanal vilket ger sjungande gitarrister en kompakt allt-i-ett förstärkarlösning. En diskret analog ingångskrets ger ett stort och klart ljud och fantommatning finns för att kunna använda kondensatormikar av studiokvalitet. Här finns också en trebands EQ, en fasvändare och en anti-feedback notch-kontroll plus delay/echo och reverb med toppkvalitet för att förädla ditt sångljud. Om du endast använder Acoustic Singer Pro för gitarr kan du alternativt använda den här kanalen för att micka upp din akustiska gitarr. För gitarrister med avancerad utrustning kan vi nämna att kanalen fungerar utmärkt till att mixa andra signalkällor installerade i gitarren såsom ett andra mikrofonsystem eller en intern mikrofon.           

En enastående funktion i Acoustic Singer Pro är dess ”vocal harmony function” som direkt skapar sångstämmor när du sjunger och spelar gitarr. Allt sker automatiskt så det krävs ingen komplicerad utrustning. De ackord du spelar analyseras i realtid och genererar imponerad