Boss KATANA-MINI

MINI-gitarrcombo på 7-watt med 4″ högtalare, 3 förstärkartyper, tape-style delay. Kan drivas med batterier.

1 390 kr

  • Artikelnr: 0553001363
  • 3-6 dagar

BOSS Katana förstärkare har hyllats av gitarrister överallt för dess fantastiska ljud, sin spelkänsla och prisvärdhet. Nu kommer Katana-Mini och ger seriöst Katana-ljud i en liten transportabel förstärkare som drivs av batterier. Katana -Mini erbjuder en ljudkvalitet som vida överskrider andra förstärkare i samma klass, och detta kraftpaket har en analog drive-krets med flera förstärkarsteg för ett stort och uttrycksfullt ljud plus en traditionell analog EQ och ett inbyggd delay av bandtyp. Katana-Mini är ultrakompakt och redo för resa och ger inspirerande Katana-ljud var du än spelar.

Highlights

  • Underbart Katana-ljud i en högst portabel förstärkare
  • Rikt och fylligt ljud som vida överstiger andra förstärkare i samma klass
  • Autentisk analog drive-krets med flera förstärkarsteg och en trebands analog EQ
  • Tre allsidiga förstärkartyper: Brown, Crunch och Clean
  • Inbyggt tape-style delay för varm ambiens
  • Aux input för att jamma med musik från en smartphone
  • Phones/recording utgång med högtalarsimulering
  • Drivs av fyra AA batterier eller AC-adapter som köps separat

Till skillnad från vanliga små batteridrivna förstärkare som erbjuder en medioker ljudkvalitet producerar Katana-Mini ett stort och fylligt ljud som inspirerar dig att plugga in och spela i timmar. BOSS omfattande design inkluderar en specialdesignad högtalare, avancerad hårdvara, förfinade kretslösningar och speciellt utvalda komponenter som tillsammans ger maximal ljudkvalitet på en minimal yta. Förstärkaren införlivar även årtionden av BOSS forskning inom energieffektiv design och ger klassöverskridande kraft och tryck från endast sex AA-batterier.

Katana-Minis helanaloga ingångskretsar inkluderar flera förstärkarsteg som driver de tre klassiska ljuden och ger samma kaskadtyp av förstärkning som finns i exklusiva förstärkarkonstruktioner. Detta är det som ger Katana-Mini sitt tillfredsställande ljud och snabba interaktiva spelkänsla med distorsion som lätt styrs av ingångsvolym och dynamik i anslag. Inspirerad av BOSS flaggskeppsförstärkare Waza ger Katana-Minis Brown uttrycksfulla high-gain-ljud rik på övertoner och perfekt för tunga riff och flytande solon. Crunch ger overdrive som är idealisk för rockkomp och bluessolon och Clean erbjuder skarpa glittrande klanger med tydlig dynamisk respons.

I kontrast med de begränsade EQ som finns i andra små förstärkare, har Katana-Mini en komplett tre-bands analog EQ. Den ger dig ett naturligt sätt att forma ljuden med bekanta kontroller för bas, mid och diskant, precis som den EQ du hittar på stora förstärkare. Dessutom kan du ytterligare förädla ditt ljud med Katana-Minis tape-style delay. Med därför avsedda kontroller för tid och volym kan du enkelt ratta in allt från subtil reverb-lik ambiens till långa varma ekon.

Tack vare Katana-Minis avancerade men kompakta design, kan du spela med seriöst gitarrljud när som helst och var som helst. Förstärkaren väger cirka 1,35 kg och kan lätt placeras på ett skrivbord eller i en hylla. Med integrerat handtag och batteridrift är det lätt och bekvämt att ta med förstärkaren och spela där du vill, inne eller ute. Med aux input kan du till och med koppla in din smartphone och jamma med ditt personliga musikbibliotek eller låtar strömmade från nätet. Och för privat övning och inspelningstillfällen kan du med fördel använda phones/recording output, som har högtalarsimulering för ett äkta uppmickat förstärkarljud.