Boss WAZA AMP Cabinet 212

Högtalarkabinett med 2 x 12 ”specialdesignade enheter, valfri öppen/sluten konfiguration, utvecklade och optimerade för Waza Amp Head.

14 290 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 639 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001868
  • Kontakta oss för leveranstid

BOSS Waza Amp Cabinet 212 är speciellt framtaget för att passa till Waza Amp Head, och följer den innovativa anda som fanns när man sökte det idealiska rockljudet i början av rockens tidsålder. Waza Amp Head och Cabinet 212 har sina rötter i den långa historien om rockförstärkarens utveckling och ger originalljudet av den allra första rockförstärkarstacken. Dessutom, helt konsistent med utvecklingen av det idealiska rockljudet, har BOSS tekniker upptäckt sin egen tolkning, som de kallar “Waza Brown Sound”. Då Waza Amp Head togs fram i en anda av historisk innovation, erbjuder den musikaliska uttryck från vintage till Waza Brown med modern expanderbarhet och tillförlitlighet. BOSS bryter ny mark inom förstärkarområdet för att förverkliga det idealiska rockljudet.

Highlights

  • Specialdesignad högtalarlåda för maximal kompabilitet med Waza Amp Head
  • Två specialbyggda 12-tums högtalare, utvecklade för det legendariska tidiga rockljudet och förmåga att hantera kraftiga förstärkarsignaler
  • Valbar öppen eller stängd låda designad tillsammans med specialbyggda högtalare för att höras tydligt i ett band med en stark samklang
  • Högtalarimpedans: 16 Ohm

En högtalare är ett krav och en kritisk komponent för en gitarrförstärkare och förser gitarristen med en ”röst” för att nå sin publik. Högtalaren som användes i den tidiga förstärkarstacken är en av de mest eftertraktade bland proffsgitarrister. I processen att utveckla Waza Amp, testade BOSS många högtalare i kombination med olika komponenter och konfigurationer i kretslösningarna, men hittade ingen annan högtalare som kunde ge liv åt det idealiska rockljudet. Dess transparanta diskant och levande klarhet har attraherat många artister och tekniker som varit delaktiga i projektet Waza Amp. Tyvärr klarar högtalaren bara 20 watt. I sökandet efter ett perfekt Waza Brown Sound, var inte ljudtrycket tillräckligt för BOSS utvecklingsteam. Med plikttrogen yrkesskicklighet och samlad expertis, utvecklade BOSS en ny högtalare med den råa ljudkaraktären från den legendariska rockhögtalaren men som klarar av att hantera 80 watt. Högtalarlådan är också speciellt designad för att kunna maximera potentialen av Waza Brown Sound med full resonans och en dominerande ljudnärvaro.