Boss WAZA AMP Head

Förstärkartopp på 150 watt, Waza Brown Sound som pre-installed Tone Capsule, Fyra Kanaler – Clean, Crunch, Lead 1, Lead 2, Power Control 1W, 50W, och 100W max.

41 720 kr

  • SKU: 0553001402
  • Kontakta oss för leveranstid

BOSS Waza Amp Head är en robust 150-watts förstärkare förverkligad i samma innovativa anda som fanns i sökandet efter det idealiska rockljudet i rockmusikens barndom. Waza Amp Head och de tillhörande högtalarlådorna har sina rötter i den långa historien av utveckling av rockförstärkare, och har soundet från de första förstärkarstackarna. Dessutom, helt konsistent med utvecklingen av det idealiska rockljudet, har BOSS tekniker upptäckt sin egen tolkning, som de kallar “Waza Brown Sound.” Då Waza Amp Head togs fram i en anda av historisk innovation, erbjuder den musikaliska uttryck från vintage till Waza Brown med modern expanderbarhet och tillförlitlighet. BOSS bryter ny mark inom förstärkarområdet för att förverkliga det idealiska rockljudet.

Highlights

  • Nedärvd anda från historiska mästare och BOSS Waza yrkeskunnande utvecklades till en 150-watts förstärkartopp med det idealiska ljudet för scen
  • Förstärkarväljare för olika förstärkarkaraktär: det legendariska rockljudet i Internal position, “Waza Brown Sound” i Amplifier A position som en förinstallerad Tone Capsule, och en tom sockel för framtida expansion.
  • Fyra kanaler (Clean, Crunch, Lead 1, and Lead 2) per förstärkarkaraktär
  • Består av en rackmonterbar (3U) enhet och ett träkabinett
  • Pålitlig och underhållsfri 150-watt transistorslutsteg designad med diskreta komponenter
  • Fyrastegs Power Control (1 W, 50 W, 100 W, Max) ger dig rätt slutstegsdist oavsett volym
  • Moderna expansionsmöjligheter för olika situationer med EFX loopar, line out med Air Feel kontrollfunktion, foot controller, m.m.
  • 4 x 12” och 2 x 12” matchande högtalarlådor, perfekt designade för maximal kompabilitet

Nedärvd historisk anda frambringar det idealiska rockljudet
Waza är BOSS expertis och passion. Det kombineras med den nedärvda andan från historiska mästerkonstruktörer. Tillsammans skapar de det idealiska rockljudet. De allra första förstärkarstackarna är fortfarande måttstocken som andra förstärkare mäts mot. Genom åren har mästarkonstuktörer arbetat med att finjustera förstärkaren för att upptäcka det idealiska rockljudet. Hårdrockssoundet på 70- och 80-talen kallades ”the brown sound”, och föddes ur detta sökande. Med dynamik som svarar mot gitarristens plektrumteknik, och faktorer som en morrande bas, ett kraftfullt mellanregister, bett, en stark närvarande diskant och luftighet finns alla närvarande i ”brown sound”. Waza Amp har två typer av förstärkarkaraktärer: en ger det klassiska ljudet från den första förstärkarstacken och den andra har det idealiska ”brown sound” som är noggrant framtaget enligt BOSS egen tolkning. Varje förtärkartyp har fyra kanaler—Clean, Crunch, Lead 1, and Lead 2—för att anpassa sig till tradition och innovation inom den moderna rocken.

Pålitlig varaktighet för kreativ frihet
Trots att Waza Amp har fullt tillräckligt med kraft för vilken scen som helst, är den befriad från de underhållsproblem som man har med rörförstärkare starka nog för livespelningar på stora scener. Wazas arkitektur eliminerar stora nackdelar som vibrationsskador, rörbyten och andra kostsamma underhållsarbeten. Som sådan är Waza Amp i princip underhållsfri och designad med Waza yrkeskunnande, som legat till grund för BOSS tillförlitlighet och uthållighet, vilket i sin tur resulterat i professionell användning under många årtionden. Man kan räkna med pålitlig stabilitet med en Waza Amp. Den eliminerar stress för den professionelle gitarristen som behöver koncentrera sig på sin kreativa inspiration för att spela live.

Vintage arv sammansmält med expanderbar modernitet
Ingen gitarrist med rörförstärkare kan motstå frestelsen att vrida upp volymen för att få en sann upplevelse av hur förstärkaren låter som bäst. Med BOSS Waza Amps Power Control kan man få den fylliga övertonsstrukturen med en mer dynamisk respons vid vilken volym som helst. Waza amp har andra funktioner som berikar dess historiskt innovativa anda med modern expanderbarhet. Två EFX Loops med valbar parallell eller seriell koppling tillåter avancerad ljudkreativitet i kombination med effektpedaler. En Line Out-funktion ger möjlighet att koppla in direkt till externa mixers eller inspelningsapparater. På så sätt får man ett kraftfullt gitarrförstärkarljud precis som om du spelade genom högtalarlådan. Line Out har en omkopplare för Air Feel som ändrar ljudkaraktä