Marshall ST20C 20W Tube combo

20W 12″ helrörs combo med vintage-ton,

13 290 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 597 kr/månad

  • Artikelnr: 0553155619
  • Ej beställningsbar Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Sundsvall
    • Musikbörsen Stockholm

Utforska det bästa av två världar med Marshall ST20C Studio Classic 20W Combo. Denna combo-förstärkare förenar det ikoniska Marshall-ljudet med moderna funktioner för att ge dig en fantastiskt flexibel och kraftfull ljudupplevelse.

Med sina 20 watt rena rördrivna kraft ger ST20C en dynamisk och varm ton som har definierat generationer av musik. Oavsett om du spelar mjuka ballader eller högoktanig rock, låter denna combo-förstärkare din musik komma till liv med autentisk Marshall-karaktär.

Kontrollpanelen på ST20C erbjuder precision när det gäller att forma din ton. Justera volym, bas, mellanregister, diskant och presence för att skapa en skräddarsydd ljudsignatur som passar din spelstil. Den inbyggda effektslingan ger dig också möjlighet att experimentera med externa effekter och pedaler.

ST20C Studio Classic är inte bara perfekt för studion utan även för liveframträdanden. Den kompakta designen gör den lätt att transportera, samtidigt som den inbyggda kraftdämpningen gör det enkelt att anpassa volymen efter spelområdet.

Förenkla din ton, fördjupa din musik och lyft ditt ljud till nya höjder med Marshall ST20C Studio Classic 20W Combo. Beställ din combo-förstärkare idag och ta steget in i en värld av klassisk ton och modern mångsidighet.