Roland Micro Cube GX White

Gitarrförstärkare, ultrakompakt, i-CUBE LINK, 8x COSM amps, 8xDSP efx, AC/batteri, vit

1 860 kr

  • SKU: 0553002005
  • Ej beställningsbar

Som toppsäljande “worldwide” i nästan 10 år är Roland MICRO CUBE den mest populära batteridrivna förstärkaren genom tiderna. Den senaste Roland MICRO CUBE GX behåller den lilla storleken och det stora ljudet från dess legendariska föregångare men erbjuder många tillägg och stora förbättringar som exempelvis i-CUBE LINK, högre uteffekt, en kromatisk stämapparat och minnesplatser för att spara dina favoritljud. Den massiva, high-gain EXTREME är en av totalt 8 COSM-förstärkare, medan HEAVY OCTAVE läggs till i sektionen “feta och ultra-låga sound” bland effekterna. i-CUBE LINK öppnar upp för många nya möjligheter när det gäller övning och inspelning, den erbjuder ett inbyggt audio-interface för att jobba med musikappar i din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Highlights

  • Ultrakompakt gitarrförstärkare med custom-designade högtalare
  • Åtta COSM-förstärkare, inklusive den blytunga förstärkaren EXTREME
  • Åtta DSP-effekter, inkluderat HEAVY OCTAVE och dedikerat DELAY/REVERB med fjädersimulering
  • MEMORY-funktion för att kunna spara dina effektparametrar och favoritförstärkare
  • i-CUBE LINK erbjuder ett enkelt audio-interface med Apple´s iPhone, iPad och iPod Touch (kabel är inkluderad)
  • Kostnadsfri CUBE JAM app för iOS för att spela låtar och öva med minus-one-spår, den låter dig även spela in MICRO CUBE GX´s COSM förstärkar-sound tillsammans med uppspelad musik
  • Inbyggd kromatisk stämapparat
  • Går på batteri eller medföljande AC-adapter. Bärrem ingår.

ETT ENORMT LJUD ATT BÄRA MED SIG
MICRO CUBE GX går i samma fotspår, den är ultrakompakt, kan drivas på batterier och har ett stort sound som gjorde originalet MICRO CUBE till en stor hit runt om i hela världen. Med upp till 25 speltimmar genom att använda 6 NiMH-batterier i AA-storlek kan man ha oavbrutet skoj medan man jammar hemma, på stranden, på campingturen, på ett party – eller var som helst! Ökad utgångseffekt levererar också en bättre prestanda än förut, en kromatisk stämapparat är inbyggd för att eliminera behovet att ta med sig en extern stämapparat när man ska spela.

FÖRSTÄRKARE OCH EFFEKTER I VÄRLDSKLASS!
Fylld med Roland´s välkända COSM-förstärkare levererar MICRO CUBE RX ljud för alla genrer och musikstilar, från ultra-clean jazz till hårdrock och allt annat däremellan. Nytillskottet EXTREME höjer ribban och ger dig ett riktigt tungt “in your face”- sound! Det finns även en mick-inställning för att använda förstärkaren tillsammans med en sångmikrofon. 5 olika EFX-typer finns tillgängliga för att förfina ditt sound, bl a en ny HEAVY OCTAVE-effekt som fungerar perfekt för att lägga till en unik, blytung kraft till dina distade ljud. Även en oberoende DELAY/REVERB-processor finns inbyggd med ett nytt fjäderreverb som tillägg för autentiska surf-sound!

MINNESKAPACITET
Den nya MEMORY-funktionen förvandlar MICRO CUBE GX till en tvåkanals-förstärkare som ökar mångsidigheten markant. Den kan inte bli enklare att använda – skruva till det förstärkarljud du gillar och lägg på de effekter du vill ha, håll inne MEMORY-knappen i några sekunder och ditt ljud är sparat! Efter det kan du byta mellan det sparade ljudet och dina nuvarande inställningar på förstärkaren med ett snabbt tryck på en knapp. Använd det för att spara dina favoritljud, byta mellan rytm och solo-ljud eller för att snabbt nå ett sound för en speciell låt eller genre.

I-CUBE LINK: INBYGGT INTERFACE FÖR IOS-ENHETER
MICRO CUBE GX har Roland´s innovativa i-CUBE LINK inbyggt. Det ger dig möjlighet att integrera med din iPhone, iPad eller iPod Touch genom att använda en riktig gitarrförstärkare med ett grymt ljud. I motsats till krångliga typiska “bulkinterface” kopplar du in din enhet via i-CUBE LINK snabbt och enkelt med den medföljande kabeln som tillhandahåller en tvåvägs-kommunikation med din favoritmusikapp. Med i-CUBE LINK kan du “spela med” i låtar och skicka studiokvalitativt COSM-sound med effekter rakt in i den inspelningsapp du gillar. Den mångsidiga i-CUBE LINK-ingången kan också användas som en vanlig stereoingång vilket gör att du kan plugga in nästan vilken musikspelare eller ljudenhet du vill och spela upp låtar från den genom MICRO CUBE GX.

CUBE JAM APP: KRAFTFULL, ROLIG OCH KOSTNADSFRI!
Kostnadsfritt tillgänglig från App Store förvandlar Roland CUBE JAM app din iOS-enhet til