Taylor 214ce-SB DLX, Gold Hardware

Grand Auditorium med lock i Sitkagran, Koa i botten och sidor och mahognyhals med ebenholts greppbräda. Specialutgåva med guldhardware.

19 299 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 848 kr/månad

  • Artikelnr: 0553115282
  • Kontakta oss för leveranstid Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Jönköping AB

Denna Grand Auditorium i 200-serien kombinerar känslan av en smal hals och bekväma kroppskurvor med det estetiska och musikaliska ljudet från hawaiiansk koa. Specialutgåva med guldhardware. 214ce-K SB är gjord med rygg och sidor av koafanér och top i solid Sitka-gran och levererar en behaglig blandning av klarhet i toppen och basvärme för en levande och uttrycksfull ton. En delikat balans mellan kraft och soft-touch lyhördhet kommer att imponera på gitarrister som letar efter en allsidig gitarr som levererar över olika stilar och genrer, vilket gör den till ett idealiskt val för liveframträdande, inspelning och låtskrivande.

Den här modellen har en klassig matt sunburst-finish som sveper runt toppen, baksidan och sidorna, tillsammans med 4 mm greppbräde-inlägg med prickar, en venetiansk cutaway, skarp vit bindning, en tre-ring-rosett och plektrumskydd. Den levereras med ES2-elektronik i ett stabilt lättvikts softcase.