Blackstar FS-11

ID Core, FS-11 Fotkontrollpedal till ID CORE-Serien

550 kr

  • Artikelnr: 0553033900
  • Kontakta oss för leveranstid

Koppla en Blackstar FS-11 Footswitch till din ID:Core-förstärkare, så får du nya sätt att switcha mellan kanaler, effekter och patches. Mode 1 låter dig växla mellan de två kanaler, effekter och patcher. Mode 1 låter dig växla mellan de två kanalerna och skruva på och av effekter. Mode 2 låter dig växla mellan samtliga patcher som är lagrade i förstärkaren.

Specifikationer

  • Kontroller: Alternative Mode, Default mode, Switch One, Switch Two
  • Dimensioner: 131 x 60 x 91 mm
  • Vikt: 0.585 kg

Efter att ha arbetat med förstärkardesign hos Marshall i tju år, lämnade Bruce Kei tillsammans med tre andra anställda den brittiska förstärkargiganten för att ägna sig åt sitt eget märke Blackstar. Deras gemensamma dröm var att skapa innovativa förstärkare och pedaler, med otrolig allsidighet och fokus på varje gitarrists egna uttryck. Efter två och ett halvt år av noggranna tekniska undersökningar i ett trädgårdsskjul i Northampton England, lanserade Blackstar deras första produkter under mars 2007, som genast blev stor succé. Idag har företaget ett specialbyggt lab och studio, och inte minst ett mycket talangfullt och banbrytande team, där faktiskt alla är musiker. Artister som Gus G (Ozzy Osbourne/Firewind), Neal Schon (Journey), Silenoz (Dimmu Borgir) och James Dean Bradfield (Manic Street Preachers) och många fler spelar idag på förstärkare och pedaler från Blackstar.

Allt som allt kan man säga att Blackstars produkter representerar gitarrljud från 60-talet fram tills idag, med förstärkare och pedaler med modern konstruktion och features, som gör dem både allsidiga och banbrytande.

“We hope our unique and patented innovations will take you a step closer to finding the
’sound in your head’.“