Black-Lion-Audio PBR-8 500-Series Rack

500-Series rack med fullt balanserad TT/Bantam patchbay och 8 slots, XLR och DB-25 in/ut.

15 030 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 670 kr/månad

  • Artikelnr: 0553030686
  • Ej beställningsbar

Chica är känt för sin väldiga arbetsmoral och sitt direkta tillvägagångssätt. Dessa egenskaper går igen hos Black Lion Audio – och kan kännas och höras i alla deras produkter. Det arbetas målinriktat och dedikerat på alla områden, ända från produktdesign till kundservice.

Patchbay Rack 8 är utrustad med en fullt balanserad TT/Bantam patchay, och har därmed obegränsade routing möjligheter för snabba uppsättningar, som inte kräver moduler som heller inte behöver vara placerade i en bestämd ordning. Det är enkelt att pröva en signalkejda, omplacera, splitta den med hjälp av de inbyggda ”Mults”, eller sänd till moduler i ett annat rack, routa tillbaka den, och sänd ut den, allt samman från frontpanelen!

En stabil och pålitlig strömförsörjning, utvecklad av OST (On Slot Techology) i Europa av Heritage Audio, garanterar individuell reglering per kanal, vilket gör att brum, strömproblem eller crosstalk från en modul inte påverkar andra moduler. Den kraftiga strömförsörjningen ger 400mA per skena per slot maximal med en sammanlagd 1,6A (1,8A ej kontinuerligt) per skena.

Specifikationer

  • Antal slots: 8
  • In/ut anslutningar: 8 x XLR (in), 8 x XLR (ut), 1 x DB-25 (in), 1 x DB-25 (ut), TT/Bantam patchbay
  • Strömmodul:  ±16V DC 400mA per slot (1.6A per rail, 1.8A noncontinuous), +48V DC 140mA
  • Power Supply: 240 VAC

Black Lion Audio startade med en ambition om att höja ljudkvaliteten i industrin, och fokuserade inledningsvis på att modifiera existerande produkter. All erfarenhet från att modifiera ljudkort, outboard, mixers osv, ledde naturligt vidare till utvecklingen av egna boutique produkter. Allt samman designat och producerat i Chica. Visionen är fortfarande, att skapa framgångsrika produkter till ett fantastiskt pris, och de har de verkligen lyckats med.