Music-Nomad Premium Ukulele Care Kit (3 Pack)

Professionellt underhållsset för ukuleles. Innehåller rengöringsmedel, greppbräda och mikrofiberduk.

235 kr

  • Artikelnr: 0553033990
  • Ej beställningsbar

Professionellt underhållsset för ukuleles. Innehåller följande:

1 x Ukulele Cleaner
Ukulele Cleaner är ett rengöringsmedel för ukuleles som kommer i sprayflaska, och de är bara att spraya och torka, så försvinner fingeravtryck, damm och smuts från din ukulele. Passar fint till både blanka och matta instrumentytor, och kan användas på lackerade halsar och greppbrädor. 60 ml.

1 x F-ONE
F-ONE från Music Nomad är tillverkad med ett recept av raffinierade oljor från trä och frön. F-ONE rengör, återfuktar och skyddar greppbrädan till ditt instrument, och ger liv till träslaget. Produkter innehåller varken citronolja, vax, petroleumprodukter, silikon eller vatten. Music Nomad väljer att inte använda citronolja eftersom den innehåller syrenivåer som kan torka ut träslaget över tiden. Genom användning av F-ONE kommer din greppbräda skina, och både kännas och se fantastisk ut. 15 ml.

1 x Suede Microfiber Cloth
Mjuk mikrofiberduk med fiber, som effektivt tar bort skit och smuts från ytor. Den har inga kanter som kan repa ditt instrument och får instrumentet att se ut som ett blankpolerat instrument i ett showroom. Duken är tillverkad av mikrofiber med högt innehåll, och passar perfekt i kombination med andra rengöringsprodukter för musikinstrument från Music Nomad.