Steinberg CC121

Dedikerad Controller för Steinberg Cubase och Nuendo mjukvara.

4 806 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 244 kr/månad

  • Artikelnr: 0553039410
  • Kontakta oss för leveranstid

Utvecklad speciellt för produktionsmiljöer som använder Cubase / Nuendo.

CC121 är en dedikerad USB-styrenhet som kombinerar musiker och producernt kreativitet med den funktionella komplexitet som världens mest populära musikproduktionssystem har. Tillverkad med extremt hög komponentstandard. CC121 erbjuder total integrerad kontroll av Steinberg Cubase familjen genom en unik designarkitektur som låter användaren fokusera 100% på sina Cubase projekt.

Kanske den mest innovativa inslag i C121 den revolutionerande AI Knob – En ”peka och kontrollera”  med precision controller.

Istället för att låtsas att den är avsedd att ersätta en traditionell mus nyttjar CC121 själv istället flexibiliteten hos en datormus samtidigt som den erbjuder oöverträffad hastighet när du redigerar parametrar och andra inställningar. Musen flyttas precis ovanför parametern som ska ändras, och denna parameter är då under full kontroll av AI Knob utan att behöva göra några ytterligare inställningar i Cubase eller CC121. Om du vill, kan du låsa en parameter till AI Knob så att du kan behålla kontrollen över denna parameter medan musen flyttas till en annan plats på skärmen.

AI Knob kompletteras av ett antal dedikerade hårdvaru-controllers som ger dig ultrasnabb tillgång till en stor del av Cubase transport, kanal och EQ funktioner. Den 100 mm långa beröringskänsliga motoriserade fadern är densamma som den som finns i Yamahas professionella digitala mixerbord och ger full kontroll över den valda kanalens nivå. Knappar och rattar av hög kvalitet avsedda för särskilda funktioner innebär att du inte längre behöva bläddra igenom de parametrar du vill styra.

Färgkoderna är desamma som knapparna i Cubase. Detta gör navigering om möjligt ännu enklare när du använder CC121.