Roland TD-1DMK

Ultrakompakt digitaltrumset med inbyggd undervisningsfunktion, double-mesh skinn, ljudlösa pads, gratis trumlektioner via Melodics For V-Drums app för Windows eller Mac.

7 790 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 368 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001676
 • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
  • Musikbörsen Örebro
  • Musikbörsen i Västerås AB
  • Musikbörsen Norrköping

Om du drömmer om att spela trummor vet du att det är kopplat till en stark ambition. Parallellt med glädjen över att spela kan dock tanken på själva inlärningskurvan kännas lång – och ibland övermäktig. Det är lätt att fastna i en känsla av att vägen till målet helt enkelt blir för svår och tidskrävande. Men, trots att du måste anstränga dig, är det inte så svårt som du kanske tror att bli en stadig trummis. Om du kan trampa i takt med musiken har du redan en grundläggande förståelse för rytmens grunder. Du behöver bara ta nästa steg. Om du tror att du har en framtida trummis i ditt inre jag kommer V-Drums TD-1DMK att hjälpa dig att hitta den. OBS: Bastrumpedal medföljer ej.

TD-1DMK ger en fullbordad trumupplevelse i ett kompakt och kostnadseffektivt trumset som är lätt att flytta runt. Trots att ljudmodulen är mycket kraftfull är den lätt att använda och innehåller många olika uttrycksfulla trumset som du spelar från Rolands pads med dubbla mesh-skinn för virveltrumma och pukor. Dessa pads använder dubbla lager av mesh-skinn för att återge ett realistiskt motstånd (som innebär att trumstocken studsar tillbaka efter att ha slagit an mot skinnet), precis som på ett traditionellt, akustiskt trumset. Även om Rolands trumset är kraftiga och hållbara är de tysta att spela på – perfekt för övning under sena kvällar. Du kan också välja att spela helt ljudlöst* med hörlurar så du inte stör familj eller grannar. Med hjälp av de inbyggda övningsfunktionerna och gratisappen ”Melodics” mjukvara för att lära sig spela trummor kommer du att överraska dig själv med dina snabba framsteg. Ta ett par trumstockar, ett djupt andetag och sätt dig vid ett Roland V-Drums TD-1DMK. Ett liv med trumspel väntar på dig – så vad väntar du på?

Highlights

 • Pads för virveltrumma och pukor har dubbla mesh-skinn som man kan spänna för att få en individuell anpassning, samt ett tyst och realistiskt trumspel.
 • 15 förinställda virtuella trumset med autentiska och uttrycksfulla trumljud för ett verklighetstroget trumspel.
 • Inbyggd metronom med justerbart tempo och takinställningar för att hjälpa dig utveckla din taktkänsla.
 • 10 inbyggda övningsfunktioner så att du kan följa din utveckling och motiveras att öva.
 • Inspelningsfunktion som spela in, lyssna på och utvärdera ditt spelande.
 • 15 förinspelade låtar att spela till i olika musikstilar.
 • Dedikerad ingång för att koppla in din smartphone och spela till dina favoritlåtar.
 • Rolands legendariska kvalitet och hållbarhet – konstruerade för att stödja ditt trumspel under många år.
 • Konfiguration: TD-1 ljudmodul, bastrumpad, virvelad, Hi-hat pad, Hi-hat kontrollpedal, Pukor x 3 pads, Crash och Ride cymbalpads, trumstativ
 • OBS: Bastrumpedal medföljer ej
 • Dimensioner: 1200 x 1100 x 1200 mm
 • Vikt: 17.8 kg

Om du inte spelat trummor förut kanske du tror att det är för svårt eller att ett elektroniskt trumset är komplicerat. TD-1DMK är ett trasselfritt trumset som är enkelt att montera och naturligt att använda. Koppla bara in trumsetet till eluttaget, tryck på startknappen och koppla in hörlurar eller monitorhögtalare. Nu är du redo att börja spela en samling autentiska trumset där du väljer mellan 15 förprogrammerade trumset (presets), för en realistisk och inspirerande trumupplevelse. När du är redo att börja arbeta på att förfina din spelteknik använder du de inbyggda inlärningsfunktionerna samt mjukvaran ”Melodics for V-Drums”, som på ett pedagiskt sätt lär dig grunderna och låter dig utvecklas i din egen takt. Då TD-1DMK endast väger 7 kg är det lätt att flytta runt, så oavsett om du vill träna själv hemma eller jamma tillsammans med kompisar kan du ta med dig ditt TD-1DMK var du än vill spela.

När barn får möjlighet att lära sig ett musikinstrument utvecklar de samtidigt viktiga egenskaper som de kommer att dra nytta av under hela sin uppväxt. Glädjen av att spela musik tillsammans med andra följer oss in i vuxen ålder, samtidigt som vi tidigt tränar värdefulla egenskaper så som tålamod, uthållighet, koordination, simultanförmåga och finmotorik. Melodi, harmoni och rytm är musikens grunder och genom att utveckla en stabil taktkänsla kommer ditt barn även att lära sig uppskatta andra musikinstrument. Roland V-Drums TD-1-modul har en inbyggd metronom och 10 inlärningsfunktioner som visar ditt barn hur deras taktkänsla utvecklas och lägger grunden