Nino NINO2 Shaker

NINO2 är en liten, cylinderformad, träshaker tillverkad av gummiträd, ett träslag som är lätt och inte flisar. Speciellt det yngre barnen älskar NINOs träshakers!

75 kr

  • Artikelnr: 0553043920
  • 2-4 dagar

– Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.)

  • Rekommenderas från 3 år.

Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmår som ger fördelar långt efter bardomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.

Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvaliten hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.

NINO® Percussion strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan under sin produktion och det naturmaterial som används kommer från miljökontrollerade och certifierade plantager.