Nino NINO901

Klockspel framtaget för barn! Den glada fisken har färgglada tonplattor i skalan c d e f g a b c.

655 kr

  • Artikelnr: 0553044611
  • 2-4 dagar

Ett underhållande instrument som uppskattas av de yngre! Tonplattorna är löstagbara ifall du vill ha färre eller fler beroende på vilken svårighetsgrad som önskas. Inga plattor sticker ut utanför fiskens träkropp.

Specifikationer

  • Material: Kropp av gran. Tonplattor av metall.
  • Toner: c d e f g a b c.
  • Kommer med träklubba och sångbok.
  • Rekommenderas från 3 år.

Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmår som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.

Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitèn hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.