Roland SPD-1E ONE ELECTRO

Digital percussion pad med 22 inbyggda ljud inklusive ljud från TR-808 och TR-909 och handklapp.

3 300 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 181 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001480
 • 3-6 dagar

Roland SPD::ONE ELECTRO är en ny typ av av digital percussion pad, en som tillåter alla musiker att lägga till elektroniska ljud på sina spelningar. Den innehåller 22 ikoniska ljud, inklusive kraftfulla baskaggar från 808, feta virvlar, tydliga handklapp, elektroniska koklockor och mer och du kan också importera dina egna originalljud till nån av de 12 interna ljudbankerna. När du är beredd att spela kan SPD::ONE ELECTROs robusta men ändå känsliga pad spelas med trumstockar, händer eller fötter och triggerkänsligheten ställs lätt in med intuitiva kontroller.

SPD::ONE ELECTRO är portabel och drivs av batterier eller ström (AC) och kan användas på lvet, på skrivbordet eller monteras på alla trumset med den inkluderade adaptern. Den är lättanvänd även för musiker som inte är tekniskt lagda; med endast fyra rattar på kontrollpanelen kan man ändra ljud, volym, balans och mer. Oavsett om du är trummis, percussionist, gitarrist, DJ eller sångare är SPD::ONE ELECTRO ett enkelt och flexibelt sätt att expandera din ljudpalett och gjuta mer liv i dina spelningar.

Highlights

 • Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter
 • 22 inbyggda ljud inklusive ljud från TR-808 och TR-909 och handklapp
 • Importera dina egna WAV-ljud via USB till en av de 12 ljudbankerna
 • Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar
 • Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
 • Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning
 • USB-MIDI medger att den kan användas som pad controller för musikprogramvara
 • Kan användas på lvet eller på bord eller monteras på trumset eller mikrofonstativ med den inkluderade adaptern
 • Dimensioner: 140 x 160 x 56 mm
 • Vikt: 900 g

Varje musiker är individuell och dina instrument bör komplettera din kreativitet och spelstil. SPD::ONE ELECTRO låter dig spela som du vill; denna kompakta digitala percussion pad kan spelas med trumstockar, händer och till och med dina fötter. Du kan också snabbt justera anslagskänslighet och triggernivå via två rattar på sidan av enheten. Trummisar och percussionspelare kommer att älska den solida känslan och den naturliga studsen, gitarrister kan med förtroende stampa på enheten för att stabilt hålla takten och alla musiker kan spela ljud med händerna utan att behöva vara rädda för att få ont i händerna innan kvällen är slut.

SPD::ONE ELECTRO innehåller 22 ikoniska ljud, inklusive trum- och percussionsljud från Rolands legendariska trummaskiner TR-808 och TD-909. Här finns 808 bastrummor, feta virveltrummor, 808 hi-hats, handklapp och mer. Du kan dessutom ändra tonhöjd i realtid på alla instrument med en enda ratt. Du kan till och med på kort tid lägga till reverb eller delay med en annan ratt. SPD::ONE ELECTRO gör att det aldrig varit enklare att stödja ditt backbeat med elektroniska ljud.

SPD::ONE ELECTRO är så kompakt att den passar i din existerande rigg utan att du behöver flytta på andra saker. Med den inkluderade adaptern kan du enkelt montera paden på valfritt trumstativ eller ett mikrofonstativ. Alternativt kan man spela på SPD::ONE ELECTRO utan att montera den nånstans – lägg den helt enkelt på lvet, ett bord eller annan stadig yta.

Du kan ta med dig SPD::ONE ELECTRO vart du vill, tack vare dess kompakta storlek och batteridrift. Dess låga vikt gör att du kan transportera den i en gig-bag eller case och robust nog att turnera med tack vare dess metallkonstruktion. Du kan till och med spela och ta fram egna ljud när du reser via hörlurar och använda dem på spelningen samma kväll.

Det är mycket enkelt att använda SPD::ONE ELECTRO. Det finns inga komplexa undermenyer eller knapptryckssekvenser – bara välj ditt ljud genom att vrida bank selector-ratten till en av 12 positioner och spela på paden. Med endast fyra huvudrattar på frontpanelen når du direkt allt du behöver, inklusive möjligheten att redigera ljud, justera volym och balans i realtid.

SPD::ONE ELECTRO är laddad med ikoniska ljud, men ibland behöver du dina egna samplingar. Du kan enkelt importera WAV-ljudfiler upp till fem sekunder långa via USB genom att dra och släppa filerna. Dina ljud kan sedan modifieras på samma sätt som de interna ljuden med rattarna