Roland SPD-1W ONE WAV PAD

Digital percussion pad som låter dig importera dina egna samplingar, backing tracks och click tracks. 4 GB hårddisk med upp till 360 minuter stereoljud.

3 390 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 185 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001316
 • 3-6 dagar Finns produkten i butik nära dig?
  • Musikbörsen Sundsvall

Roland SPD::ONE WAV PAD är en ny typ av digital percussion pad, som ger alla musiker möjlighet att spela med sina egna ljud och samplingar. Importera ljudfiler är inte svårare än att koppla SPD::ONE WAV PAD till en PC eller Mac och dra dina WAV-filer till hårddisksymbolen som dyker upp. Oavsett om du behöver långa backing tracks eller enkla samplingar, kan du ladda och spela ljuden på några sekunder. När du är beredd att spela kan enhetens robusta men ändå känsliga pad spelas med trumstockar, händer eller fötter och triggerkänsligheten ställs lätt in med intuitiva kontroller.

SPD::ONE WAV PAD är portabel och drivs av batterier eller ström (AC) och kan användas på lvet, på skrivbordet eller monteras på alla trumset med den inkluderade adaptern. Den är lättanvänd även för musiker som inte är tekniskt lagda; med endast fyra rattar på kontrollpanelen kan man ändra ljud, volym, balans och mer. Oavsett om du är trummis, percussionist, gitarrist, DJ eller sångare är SPD::ONE WAV PAD ett enkelt och flexibelt sätt att expandera din ljudpalett och gjuta mer liv i dina spelningar.

Highlights

 • Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter
 • Importera dina egna ljud som WAV-filer genom att koppla enheten till en dator via USB och dra och släpp filerna
 • Interna 4 GB hårddisk kan innehålla upp till 360 minuter stereoljud
 • Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar
 • Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
 • Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning
 • USB-MIDI medger att den kan användas som pad controller för musikprogramvara
 • Kan användas på lvet eller på bord eller monteras på trumset eller mikrofonstativ med den inkluderade adaptern

Varje musiker är individuell och dina instrument bör komplettera din kreativitet och spelstil. SPD::ONE WAV PAD låter dig spela som du vill; denna kompakta digitala percussion pad kan spelas med trumstockar, händer och till och med dina fötter. Du kan också snabbt justera anslagskänslighet och triggernivå via två rattar på sidan av enheten. Trummisar och percussionspelare kommer att älska den solida känslan och den naturliga studsen, gitarrister kan med förtroende stampa på enheten för att stabilt hålla takten och alla musiker kan spela ljud med händerna utan att behöva vara rädda för att få ont i händerna innan kvällen är slut.

SPD::ONE WAV PAD kan importera och spela upp WAV-ljudfiler.* Från backing tracks till individuella samplingar som röstfraser, trumljud och musiksekvenser; om du kan spela in det, kan du importera det till SPD::ONE WAV PAD och spela det. Det är enkelt att importera ljud: koppla enheten till en PC eller Mac via USB och dra sedan och släpp dina ljudfiler. Samplingar kan triggas på olika sätt med ett antal uppspelningsmöjligheter, såsom polyfoniskt, monofoniskt och alternerande. SPD::ONE WAV PAD gör det enklare än nånsin att använda dina egna ljud på en spelning.

Ger möjlighet att spela med backing tracks av studiokvalitet även på små spelningar. Med SPD::ONE WAV PAD är det möjligt att ta med allt du kan spela in i en studio till scenen där du spelar live. För att spela i takt med ett backing track behöver du ett click track och där får du hjälp av SPD::ONE WAV PAD. Importerade click tracks som du skapat i din DAW som stöd för ditt backing track spelas upp samtidigt. Här det smarta – medan ditt backing track hörs både via huvudutgången och hörlursutgången, skickas klicket endast till hörlursutgången för medhörning på scen. När du spelar kan volymbalansen mellan backing track och click track justeras med ratten Balance Mix. Hörlursutgången är designad för att ge full tillräcklig volym för medhörning så att du säkert hör ljudet även på högljudda scener.

Även om SPD::ONE WAV PAD är lätt att använda, kan den hantera seriöst kreativa instrumentuppsättningar. Upp till tre ljudfiler kan lagras på varandra så ett slag kan ge tre ljud samtidigt. Tänk dig en djup 808 bastumma kombinerad med en handklapp och en sångfras – denna unika lagerförmåga har oändliga möjligheter. Du kan också trigga olika ljud beroende på hur hårt du slår. Exempelvis kan man när man spelar hi-hat-ljud, trigga en stängd hi-hat när man slår löst och en öppen hi-hat när man slår hårdare. SPD::ONE WAV PAD gör det enk