Roland TD-17

Ljudmodul med 50 Preset Drum Kits, MIDI, USB, 12 trigger-ingångar inkl. DB-25, 310 instrument och Bluetooth.

9 570 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 442 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001512
 • Kontakta oss för leveranstid

TD-17 Sound Module ger ditt trumspel många digitala fördelar. Den har en ljudmotor som är hämtad från vår bästa ljudmodul TD-50, för uttrycksfulla trumljud med professionell kvalitet, som korrekt återskapar spelbarheten hos akustiska trummor. Det finns en mängd inlärningsfunktioner som mäter din teknik och din utveckling och ökar din motivation. Du kan spela med till dina favoritlåtar eller se på trumlektioner online när du lyssnar på ljudet trådlöst genom att para din smartphone med TD-17 via Bluetooth, vilket gör daglig övning mycket roligare. Med en mängd interaktiva trumfunktioner kan TD-17-modulen hjälpa dig att snabbare bli en bättre trummis.

Highlights

 • Uttrycksfulla och dynamiska ljud ärvda från Prismatic Sound modelleringsteknologin i TD-50
 • Höghastighetsrespons med en större dynamik och ljudändringar i hög upplösning
 • Autentiskt hi-hat-ljud med mjuk pedalövergång mellan öppen och stängd och olika ljud på spelyta och kant
 • Känner av öppna och stängda kantslag för autentiskt spel på virveltrumma
 • Bluetooth audio för att trådlöst strömma audio från din smartphone till TD-17-modulen
 • Träningsfunktioner stöder din uppvärmning och dagliga övningsrutin
 • Spela upp ljudfiler från SD-kort
 • Förprogrammerade trumset täcker en bred mängd musikstilar  med stora möjligheter till egen anpassning
 • Man kan kontrollera och variera Ambience för att emulera olika spelställen, stora som små
 • Importera egna samplingar och spela dem från valfri pad och kombinera dem med interna ljud för optimerat sound och för att skapa egna ljud
 • Kompatibel med “Melodics for V-Drums” för att förstärka din taktkänsla
 • 12 trigger-ingångar för ytterligare pads eller pedaler
 • USB-port för koppling till din dator för musikproduktion

Bra ljud leder till bra spel
TD-17:s ljudmotor ger en överlägsen spelupplevelse tack vare Prismatic Sound Modeling-teknologin tagen från vår bästa ljudmodul TD-50. När du börjar spela kommer du att märka ett större dynamiskt omfång och mer dramatiska klangförändringar beroende på var och hur hårt du slår på paden, Från kantslag, virvlar, flams och spökslag på virveltrumman till dramatiska crash-slag, kontinuerliga swells på cymbalerna och halvöppet spel på hi-haten kombinerat med olika ljud för spelyta och kant, är samtliga nyanser detaljerade och autentiska.

Nödvändiga verktyg för att utveckla ditt trumspel
Först och främst: trummisar måste kunna hålla ett stabilt tempo innan de går vidare till mer spännande uppgifter. Det är spännande att bemästra grunderna, då det ger dig en solid grund att bygga på och glöm inte att det är högst motiverande att hålla koll på sina framsteg. Modulen TD-17 har ett Coach Mode som stöder din dagliga övningsrutin. Du kan värma upp, öva din taktkänsla, tempo och timing och till och med öva upp din uthållighet och allt med ett protokoll som visar hur det går.

Spela till videolektioner – trådlöst strömmade från din smartphone
Placera din smartphone på modulens frontpanel, koppla upp dig trådlöst via Bluetooth och hör trumlektionens audio (tillsammans med ditt spel) klart och tydligt via hörlurar eller monitorer. Att se en videolektion och sedan spela till har aldrig varit enklare. Om du spelar i ett band kan det vara svårt att samla alla,  men istället för att åka till replokalen kan du ta repet till dig. Även om bandet inte är närvarande kan du öva ditt trumspel varje dag genom att spela till era demos strömmade via din smartphone. När ni väl är i samma rum är du mer än förberedd.

Spela in. Lyssna. Lär.
Att lyssna på ditt eget spel är ett av de bästa sätten att utvecklas. Modulen TD-17 här en inbyggd inspelningsfunktion så du kan spela in och sedan lyssna till det du faktiskt spelade, inte det du trodde att du spelade. Du kan till och med spela till och spela in tillsammans med