Roland FD-9

Ljudlös FD-9 Hi-Hat pedal med ultratyst länkmekanism och kompakt allt-i-ett design.

2 790 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 160 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001364
  • Kontakta oss för leveranstid

Innovativ hi-hat pedal för ultratyst nattspelning hemma på elektroniska trummor
Att spela trummor hemma kan vara ett problem. Traditionella akustiska trummor är inte praktiska för att spela kvällar och nätter och många elektroniska trumset stör (även med hörlurar) på grund av att pedalernas uppbyggnad gör att de låter. Rolands nya FD-9 hi-hat controller pedal är det smarta sättet att ta ner decibeltalen. Designad för ultratyst spelande i hemmet, är den utrustad med en patentsökt länkmekanism som ger dramatiskt förminskade biljud när man trycker ner pedalen. Uttrycksfulla trummisar kommer också att uppskatta den kompakta pedalens autentiska hi-hat känsla, med mjuka övergångar mellan öppen/stängd/halvöppen position. Med Roland FD-9 kan du spela hur hårt du vill när som helst på dygnet då spellusten finns.

Highlights

  • Handhavande med låga störningsvärden för att spela när som helst (50% mindre störning i ditt rummet 15% mindre i rum nedanför, jämfört med en standard hi-hat pedal)
  • Länkmekanism tillåter tyst spelning och ger autentisk hi-hat-kontroll
  • Kompakt design, lätt att montera och tar litet utrymme för hemmabruk
  • Använd tillsammans med andra störningsdämpande produkter från Roland, som till exempel NE-10 Noise Eater Isolation Boards och NE-1 Isolation Feet, för den tystaste upplevelsen nånsin

Spela när du vill med en ultratyst länkmekanism
Även när man spelar med hörlurar så är ljudet från när du trampar på en vanlig hi–hat-pedal nog för att störa de som befinner sig i närheten. FD-9 är lösningen med sin nyutvecklade länkmekanism* som ger en markant minskning av handhavandeljud (50%** mindre i rummet och 15%** mindre i rummet under jämfört med en standard FD-8 Hi-Hat Controller). Och för trummisar som verkligen behöver låg volym fungerar FD-9 ypperligt tillsammans med de lågmälda mesh heads på Roland V-Drums, ultratysta KT-9 Kick Trigger Pedal, plus våra NE-10 Noise Eater Isolation Boards och NE-1 Isolation Feet. 

Kompakt allt-i-ett design som får plats
FD-9 är designad att göra ditt övande hemma så lätt som möjligt. Förutom att det är vår tystaste hi-hat-pedal hittills, så är denna kompakta lättviktsenhet kompatibel med samtliga V-Drums ljudmoduler som har ¼-tums triggeringång. Det är det ideala tillägget till ditt elektroniska kit – och lösningen för professionalism i övningssammanhang.

Medger avancerade spelsätt och stöder din spelstil
Oavsett om du övar hemma eller spelar ute är det viktigt att du har en hi-hat-pedal som hanterar den subtila dynamiken i ditt spel. FD-9 är ett utmärkt val för uttrycksfulla trummisar. Enhetens fötter ger total stabilitet och du kan spela så hårt eller löst som du själv vill (och ljudmodulen uppfattar alla nyanser). Toe-stopper är en bekant del som förts över från akustiska pedaler och FD-9s mjuka övergång mellan öppen/stängd/halvöppen ger en autentisk hi-hat-känsla. Du kan till och med använda aggressiva spelsätt som hi-hat splashes – utan att störa grannarna.

Skapa det ultimata trumsetet med koppling till utrustning från Roland
Allteftersom ditt trumset utvecklas behöver du en hi-hat som hänger med. Designad för öppenhet och flexibilitet, är FD-9 kompatibel med Rolands sortiment av elektroniska trumset och percussion-produkter. Från Octapad SPD-30 till HandSonic HPD-20. Detta är den kompakta och ultratysta hi-hat-pedalen som klarar allt.

  • Patentsökt
  • Jämfört med en Roland FD-8 Kick Pad med Rolands originalmätningar