Vic Firth VXPPDC12 CAMO12″ PAD

Vic Firth

Vic Firth 12″ Övningsplatta Digital Camo – VXPPDC12

795 kr

  • Artikelnr: 0553047888
  • Ej beställningsbar

12" Vic Firth Övningsplatta Digital Camo – VXPPDC12

Den är inte bara sjukt cool, den är även sjukt skön att öva på!
Denna 12" övningsplatta har gummerad undersida så du kan lägga den på en bordsskiva eller direkt på din virveltrumma. Det funkar även utmärkt att sätta den i dom flesta virvelstativen på marknaden.
Vic Firth har ett stort utbud med olika övningsplattor (Practice Pads) i olika storlekar & design. En övningsplatta är ett perfekt hjälpmedel för att kunna öva virvelteknik, marscher & chops med en naturlig spelkänsla utan att störa människor i din närhet. Helt perfekt på kontoret, i hemmet, på resan eller för att värma upp innan gig. Alla seriösa trumslagare behöver en övningsplatta… minst!

Specifikationer VXPPDC12:

  • Storlek: 12"
  • Finish: Digital Camo
  • Gummerad undersida
  • Kan läggas på bord, virveltrumma eller monteras i virvelstativ (ingår ej)

 

Vic Firth behöver ingen större presentation…

Ända sedan Vic, eller Everett Firth som var hans riktiga namn, startade sin stocktillverkning 1963 har hans stockar ansetts som dom bästa bland slagverkare välden över.
I deras sortiment finner du allt från stockar i Hickory anpassade för trumsetsspel, modeller i Lönn, marchingstockar, modeller perfekta till Jazz, hårdrock, fantastiska vispar av alla de slag, Rods, mallets till alla tänkbara instrument & massor av tillbehör & annat bra som en seriös trumslagare behöver.