Vic Firth Vxppvf06 Vf 6″ Pad

Vic Firth

Vic Firth 6″ VF Övningsplatta – VXPPVF06

360 kr

  • Artikelnr: 0553091288
  • Kontakta oss för leveranstid

6" Vic Firth VF Övningsplatta – VXPPVF06

Superläcker liten övningsplatta med Vic Firth-logo!
Snygg & med en otroligt naturlig spelkänsla & rebound,
Den är liten & behändigt att ha med. Undersidan är gummerad så du kan lägga den på en bordsskiva men har även 8mm gänga så den passar på dom flesta cymbalstativ eller övningsplattestativ med M8-fäste.
Vic Firth har ett stort utbud med olika övningsplattor (Practice Pads) i olika storlekar & design. En övningsplatta är ett perfekt hjälpmedel för att kunna öva virvelteknik, marscher & chops med en naturlig spelkänsla utan att störa människor i din närhet. Helt perfekt på kontoret, i hemmet, på resan eller för att värma upp innan gig. Alla seriösa trumslagare behöver en övningsplatta… minst!

Specifikationer VXPPVF06:

  • Storlek: 6"
  • Finish: Vic Firth Logo
  • Gummerad undersida med fäste
  • Kan monteras på stativ med 8mm-gänga (ingår ej)

 

Vic Firth behöver ingen större presentation…

Ända sedan Vic, eller Everett Firth som var hans riktiga namn, startade sin stocktillverkning 1963 har hans stockar ansetts som dom bästa bland slagverkare välden över.
I deras sortiment finner du allt från stockar i Hickory anpassade för trumsetsspel, modeller i Lönn, marchingstockar, modeller perfekta till Jazz, hårdrock, fantastiska vispar av alla de slag, Rods, mallets till alla tänkbara instrument & massor av tillbehör & annat bra som en seriös trumslagare behöver.