Wincent MDS Mikkey Dee Signature

Mikkey Dee Signature stock. (2B-typ) Mycket välbalanserade som passar både rocktrummisen och dig som vill ha kraftigare övningsstockar.

169 kr

  • SKU: 0553021532
  • Kontakta oss för leveranstid Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Jönköping AB
    • Musikbörsen Örebro
    • Musikbörsen Norrköping

Baserad på Mikkey Dee´s önskemål och en klassisk 2B. Druvan är formad för att erhålla ökad volym i ride-cymbalen. Längd 410 mm. Dia. 15,8 mm. Teardrop druva.  Parade i vikt och ton.  Vaxade för ökad hållbarhet mot flisning och för bättre grepp. (UWP Unique Wax Protection). Motörheads klassiska lo är tryckt i änden på stocken.

Wincent är ett svenskt företag som startade upp i Norrland 1992. Mitt i den glödheta MTV unplugged-eran var behovet stort av rods av hög kvalité, Wincent började att tillverka dessa av svensk björk och kvalitén uppskattades både på Svensk mark men även internationellt. 2002 introducerades trumstockar som är unika både i tillverkningsprocess och av det naturbaserade vaxet som stockarna behandlas med. Vaxet gör att hickoryn hålls samman och mindre flisning uppstår vid hårt spel. Detta har uppskattats av trumslagare som Michael Miley (Rival Sons), Mikkey Dee (Motörhead), Nigel Glockler (Saxon), Chris Dangerous (The Hives) m fl. Idag exporteras Wincents produkter till runt 30 länder i Europa, Ryssland och Asien och tillverkningen ligger i Gränna området.