Mapex CH 71

Side Hihat. Fästes med multiclamp.

1 095 kr

  • Artikelnr: 0553051007
  • 2-4 dagar

Mapex X-hat – CH72

Enkel & smidig X-hat för dig på ett smidigt sätt vill addera en extra hi-hat i ditt trumset eller percussionrigg.
En X-hat är en hi-hat där du inte har någon pedal du kan justera överlocket med utan den har ett fast läge & du placerar ut den någonstans i trumsetet. På denna kan du sätta ett par hi-hatlock om du vill ha en extra hi-hat för att få fler sound att färga ditt spel med, om du spelar med dubbelpedal & vill ha en stängd eller halvöppen hi-hat när du använder båda fötterna till baskaggespelet eller till en effekt-hihat eller stack..
Mapex CH72 sitter monterad på en pukarm så du justerar den enkelt med kulleden vilket gör att du får fantastiska möjligheter att hitta den ultimata vinkel på hi-haten.
Du fäster CH72 i något av dina befintliga stativ eller i ditt trumrack med en Multiklamp (ingår ej).
Har du en dubbel pukhållare monterad i baskaggen på ditt kit kan du sätta den på det rodet om du vill. Du kan även skippa pukarmen & montera en fet multiklamp direkt i den övre delen på CH72 om du hellre vill det.
Modellen har en vanlig hi-hatclutch så du kan helt fritt ställa hur mycket sängd eller öppen du vill att den ska ha.

Specifikationer CH-72:

  • Finish: Krom
  • Typ: X-hat

Mapex Drums – Ett guldkorn i trumvärlden!

Hos Mapex finns en vilja att ständigt utvecklas. Både när det gäller nya innovationer såsom SONIClear Bearing Egdes & Halo Mount som är deras fantastiska rimsupphängning du finner på Saturn Evolution-serien men även att i varje prisklass tillverka trummor av så bra kvalité & med så bra sound det bara är möjligt & här slutar Mapex aldrig överraska eller flytta gränsen för vad man trodde var möjligt!
Letar du efter ett prisvärt trumset, virveltrumma, hardware, trumpall, pedal eller andra trumtillbehör så är Mapex ett helt otroligt bra alternativ att kolla in!