Tama Star Bomstativ HC103BW

Star Bomstativ HC103BW

2 995 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 168 kr/månad

  • Artikelnr: 0553045043
  • 2-4 dagar

Star Bomstativ HC103BW har helt unika features som gör att stativet med enkla handgrepp kan justeras på flera nya sätt. Exempelvis kan, med ett handgrepp bomarmens infäste roteras samt bomarmens längd och vinkel justeras. Helt ny cymbal infästning med L-arm som med ett handgrepp kan justeras i alla tänkbara led, vinklas och justeras i djupled. Nya cymbalfiltar låter cymbalen sjunga fritt samtidigt som de isolerade rören inte leder vibrationer eller stör cymbalens klang.
Genom att sätta L-armen i bomfästet blir HC103BW ett rakt stativ. I övrigt samma features som övrig Star Hardware.

Star Hardware
Med Star hardware befäster Tama sin position som ledadande tillverkare av hardware. Star Hardware har ny design och nya konstruktionslösningar som sätter en ny standard. De nya kopplingarna mellan rören, Glide-Tite Grip Joint har nylonbussningar men själva greppet är metall mot metall för bästa grepp. Rören är isolerade, True-Sound Isolation Mute, så att inte stativens resonans och vibrationer stör respektive cymbal/puka/virvel. Extra kraftiga gummifötter med justerbara s.k. spikes ser till att stativen håller sig på plats.

Specifikationer:
• Orbital Quick-Tite Cymbal Tilter – Cymbaltilter roterbar och justerbar i djupled med ett hadgrepp.
• Orbital Quick Tite Boom Tilter – Bomarm med ett handgrepp juster och roterbar i alla led.
• Ring-True Cymbal Felt – Minimerar filtens contakt med cymbalen för bästa sound.
• Glide-Tite Grip – Håller rören på plats i järngrepp.
• True-Sound Isolation Mute – Rören har invändig dämpning så att stativen inte interfererar med cymbal, puka resp. virveltrumma.