Taylors mindre modeller.

Här har vi samlat några modeller av Taylors underbara resegitarrer som kombinerar att de är lite mindre rent fysiskt, låter otroligt bra och är av riktigt hög kvalitet. Helrätt alltså!
Detta är inga mindre varianter av en storebror, utan utvecklade för att vara lite mindre men, leverera maximalt med ton och känsla. De flesta kommer med bag/case så om du reser med buss, bil eller liftar så är din gitarr alltid skyddad.
Detta är en del av det vi har just nu. Fler modeller finns på lite sikt.

PS: Gitarrerna fungerar lika bra för hemmabruk.. 🙂

Taylor Grand Auditorium

När du tänker på en Taylor gitarr är chansen stor att du tänker på en Grand Auditorium. I mer än 20 år så har denna klassiska Taylor-kroppsformen, som har en bra blandning av ton, projicering, artikulering, och med en otrolig spelbarhet. Detta har varit ett kännetecken för musikindustrin och musiker i alla åldrar, förmågor och musikalisk inriktning. Med bredd/djup som en Dreadnought, men med slankare linjer och smalare midja, ger denna gitarrform en mångsidighet som passar in i de flesta spelsituationer och är samtidigt en otrolig kraftfull arbetshäst för både turnerande musiker, i studion eller hemma i ditt vardagsrum.

Taylor Grand Auditorium är en mycket trevlig bekantskap. Tyvärr hinner inte Taylor bygga lika snabbt som efterfrågan. Men just nu har vi lite gitarrer inne från serien, i butik eller på web, ibland både och. Du hittar skönheter från 214 serien, 224, 314, 714 med flera. Alla unika och otroligt välbyggda instrument. Välkommen.
För hela (just nu-utökas ständigt) Taylor sortimentet klicka här >>>>

Nedan hittar du fantastiska modeller vi har i lager, just nu (2022-02-22).