10 favoriter under 2022!

Gott nytt år och god fortsättning.
Vi på Musikbörsen älskar prylar, både gamla och nya, och under året har de kommit några riktigt bra nyheter. Här är tio av våra favoriter år 2022.

1. Oberheim OB-X8
Helt enkelt den bästa synthen du kan köpa ny idag. En sann reproduktion av en av de absolut största klassikerna med vissa smakfulla updatering. Man kan bara älska den.
2. Arturia MiniFreak
Storebror till Arturias populära MicroFreak var en väldigt god nyhet. Mer av allt och allting bättre än föregångaren, här hittar vi massor av unika ljud till en billig peng. Bra jobbat Arturia!
3. Universal Audio SD-1
Stormembrans dynamisk mikrofon inspirerad av en studioklassiker som gör det så bra att ded kan betraktas som en relevant uppdatering av originalet. Blivande studiostandard.
4. PRS SE Silver Sky
SE versionen av PRS omåttligt populära Silver Sky har varit en riktigt hit och det är lätt att förstå varför. Bra features och ett väldigt kvalitativt instrument.
5. Yamaha Revstar
Yamaha uppdaterade sin Revstar serie i år och vilken uppdatering! I stort sett allting har tänkts igenom, nya typer av elektronik med imponerande resultat, nya kamring och ny kroppsform som behåller den klassiska profilen. Top!
6. Universal Audio UAFX
Universal Audio tre fruktansvärt bra pedaler designade för att vara tre klassiska förstärkare på pedalbordet. Ljudkvalitén är toppen och roliga att använda.
7. Fender American Vintage II
Fender lyckades äntligen komma med en serie instrument som gitarrister och bassister efterfrågat o decennier. I stort sett reproduktioner av deras mest eftersökta instrument med alla klassiska specs, precis som vi vill ha det. Alla instrument är ohyggligt svåra att få tag på just nu men kom in och beställ dem hos oss. den som väntar på något gott  osv 🙂
8. Line6 DL4 MKII

Line6 gamla DL4 har blivit en modern klassiker på  grund av bra digitala algoritmer och smart gränssnitt, tyvärr så blir också priserna på begagnatmarknaden därefter om du ens kan hitta en då de brukar stanna kvar på folks pedalbord. Därmed var det en väldigt rolig nyhet när Line6 kom med MKII av denna delay med samma ljudkvalité och bra uppdateringar.
Läs mer>>>

9. Blackstar Dept.10 Amped 1
En 100Watts slutsteg med röremulering och högtalare emulering som du kan sätta på pedalbordet, så klart en hit!
10. MXR Duke Of Tone
Vissa förväntningar fanns på denna pedal då förlagan är en av boutique legenderna. Vi blev ej besvikna.