Audient iD22

Audiointerface i den högre ligan med både effekt send-/returer, ADAT in-/ut och mikrofonförstärkare i toppklass!

4 990 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 251 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002649
  • Ej beställningsbar

iD22 förvandlar ditt DAW-program till ett inspelningssystem i världsklass!

Audients fokus är att leverera ljud i världsklass men också att förenkla inspelningsprocessen och låta dig fokusera på musiken istället för på tekniken.

Ljudkvalitet


Kristallklar konverteringsteknologi

iD22 ger dig två analoga ingångar och sex analoga utgångar som drivs av högkvalitativa 24-bit/96kHz-konverterare. Genom månader av tuffa tester har Audient optimerat valet av komponenter och kretsar för att behålla varje nyans av ljudet. Resultatet är mycket imponerande – en tydlig stereobild med kraftfull botten och en otroligt detaljrik och mjuk diskant.

Mikrofonpreamps i världsklass

iD22 ger dig två klassiska Audient mikrofonpreamps . Audients hybriddesign använder en Klass-A teknik för att leverera ren och musikalisk karaktär som imponerar varje gång. iD22 har den sannolikt bästa mikrofonförstärkaren som går att hitta i ett ljudkort och ger dig en effektiv plattform för att skapa fantastiska inspelningar.

Båda ingångskanalerna har en pad (dämpning) för att hantera höga insignaler, fantommatning för kondensatormikrofoner, ett high-pass-filter för att bli av med oönskade låga frekvenser och en polaritetsswitch som hjälper dig att fasvända dina ingångar vid behov. Kanal 2 har en diskret JFET D.I.-ingång för inspelning av gitarr, keyboard och andra instrument.

Expansionsmöjligheter


iD22 växer med dina behov

iD22 är så mycket mer än bara 2 in-/och 6 utkanaler. I takt med att din studio växer kan iD22 expanderas med 8 in/8 out via ADAT- optiska in/utgångar. När du spelar in trummor så kan du expandera till tio ingångar via en 8-kanals mikrofonpreamp som till exempel ASP800.

Balanserade inserts

iD22 har två fullt balanserade inserts som ger dig möjlighet att koppla in en extern effekt, som till exempel kompressor eller EQ, före digitalomvandlingen. Via insertreturen kan du t. ex. också koppla din favoritrörförstärkare för kristallklar digitalomvandling.

Monitorkontroll


iD22 har inbyggda funktioner för monitorkontroll så som mono, fasvändning, dim, cut, alternativhögtalare, talkback & cue mix monitoring.

Anpassa din kontrollyta

iD22 är skapad med användarvänlighet i åtanke. Skräddarsy funktionen på dina tre funktionsknappar efter dina behov och låt kreativiteten flöda. Använd iD-mixer till att programmera dina funktionsknappar med funktioner så som talkback, mono, dim, cut, fasvändning och aktivering av alternativa högtalare.

iD22 Mixer App


Användarvänlig och smart mixerapp

Under utvecklingen av iD22 Mixer App har Audient fokuserat på användarvänlighet och nödvändiga funktioner som hjälper dig med mixning, routning och konfiguration av iD22. En smart funktion i iD22 Mixer App är att du kan namnge dina in- och utgångar, precis som på ett klassiskt analogt mixerbord.

Byggd för att hålla

iD22 är designad för att hålla länge. Med dess handborstade aluminiumrattar och högkvalitativa komponenter klarar iD22 otaliga nätter i studion och långa dagar i turnébussen.