Allen-Heath ZED60-14FX

ZED60 är den nya superportabla live- och studiomixern för soloartister och mindre band.

5 075 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 255 kr/månad

  • Artikelnr: 0553028495
  • Ej beställningsbar

Baserat på bästsäljaren ZED-10FX och -14FX har ZED60 utrustats med högkvalitativa 60mm reglar, för den som eftersträvar rätt känsla i mixningen.

Denna mixer är en dröm för gitarristen. På ZED mixern är två av monokanalerna (4 monokanaler på 10FX och åtta monokanaler på 14FX) högimpedans ingångar (Hi Z), som klarar både normalnivå och lågnivå från en gitarrmick. Detta innebär att du kan koppla in elgitarren rakt i mixern utan behov av DI boxar. Om du vill ha lite varation på ditt ”sound” ingår också en gitarrförstärkare som mjukvara. För ZED60 levereras med ett inbyggt USB-in/ut ljudkort, vilket gör att du enkelt spelar in giget eller repet. Dessutom har du två stereoingångar för MP3/CD spelare eller keyboards och självklart inbyggd nätdel.

Mixern är utrustad med XLR stereoutgångar, en monitorsektion för både hörlurar och högtalarutgångar samt 16 fantastiska effekter.

Viktigast av allt, ZED60 lever upp till den ljud- och konstruktionskvalitet som har gjort Allen & Heath till en av de mest professionella namnen i ljudbranschen i mer än 40 år.