Zoom FRC-8

Kontrollenhet för Zoom F4 och F8 som gör det mycket lättare och smidigare att hantera dessa!

4 095 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 214 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002441
  • Ej beställningsbar

Zoom F-Control är en nödvändighet för alla som använder en F8 eller F4 Multitrack Field Recorder. Med F-Control kan du ta full kontroll över dina inspelningar. F-Control är en mixer som ger mer kontroll och flexibilitet när du gör fältinspelningar. Du kopplar enkelt ihop den med Zoom F4 eller F8 via USB, för att skapa en komplett professionell inspelningsrigg.

F-Control gör inspelning och mixning enkelt med nio stycken 60 mm faders och input/output-kontroll för trim, pan och track arming. Att reglera kanal- och utgångsnivåer är enkelt tack vare LED-nivåmätarna, tre användarprogrammerbara knappar och en dedikerad tidskodningsknapp.
Du kan även organisera inspelningar genom att använda Track Scene knapparna för att fylla i metadata. Du kan koppla in ett externt tangentbord via USB så att du enkelt kan fylla i information om inspelningarna.

En ¼” stereokabel ansluter F8 eller F4’s hörlursutgång till F-Control’s hörlursingång så att du kan reglera ljudet via F-Control’s hörlursutgång.

F-Control har två strömförsörjningsalternativ: Fyra st. AA-batterier (upp till 9 timmars drifttid), strömförsörj via en 4-pin HIROSE-anslutare med ett externt batteri. Det går även att strömförsörja F4 via USB.

Detta ingår tillsammans med F-Control:
• 1.5 m stereokabel
• 1.5 USB-kabel
• 4x AA-batterier