Yamaha CLP-745WH

30 990 kr

  • Artikelnr: 0553055708
  • 3-6 dagar Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Sundsvall

CLP-700 serien använder banbrytande ’cutting edge’ teknik för att återskapa upplevelsen att spela på en konsertflygel. Pianisten tillåts spela med lika mycket känsla och variation som hos ett riktigt piano.

Clavinova-pianon kommer laddade med bekväma funktioner som bara återfinns hos digitalpianon. DU kan använda dina hörlurar för att öva ifred eller koppla till en Bluetooth® -enhet för att spela genom dess högtalare. Och varför inte ansluta till Yamahas app ”Smart Pianist” för att få hjälp med nya övningar. Den anslagskänsliga kontrollpanelen visar bara text när den är påslagen, när den är av har den en lika snygg finish som ett vanligt piano.

Spelbarhet

Med GrandTouch/GrandTouch S-klaviaturets breda dynamiska anslag och respons mäter sig CLP-serien med riktiga pianon och flyglar.

Känslighet

”Grand Expression Modeling” är en ny banbrytande teknologi som ger pianisten möjlighet att använda sin teknik till att skapa gränslösa tonvariationer, unikt för flyglar.

Ljudkvalitet

”Virtual Resonance Modeling” (VRM) levererar realtids modellering av resonansen som skapas i ett piano – själva källan till magin. Detta plus den senaste tekniken ger en känsla och ett uttryck likvärdigt det hos en riktig flygel.

Nyheter

● Nya samplingar av Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial Grand, med binauralt ljud

● 38 ljud, varav två nya fortepiano-ljud (Mozart Piano/Chopin Piano)

● Förbättrad VRM (Virtual Resonance Modeling)

● Grand Expression-modellering

● GrandTouch-S™ klaviatur med trätangenter

● (50 W + 50 W) x 2 förstärkare

● (16 cm + 8 cm) x 2 högtalarsystem

● USB ljudinspelare (WAV)

● 20 rytmer

● Inbyggt Bluetooth®-ljud

● Trådlös anslutning till Smart Pianist-appen via Bluetooth® MIDI