Roland JUNO-DS61

Synthesizer med 61 tangenter, inbyggd sampler, triggfunktion från USB-minne, 8-spårs sequencer, mikrofoningång och DAW-Control funktion.

10 070 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 463 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001722
 • Kontakta oss för leveranstid Finns produkten i butik nära dig?
  • Musikbörsen Sundsvall

Enkelt kreativ
Rolands JUNO syntar är välkända för sina fantastiska ljud, sin användarvänlighet och enastående prisvärdhet. Tack vare ett antal stora uppgraderingar tar JUNO-DS61 den ikoniska serien till en ny nivå vad gäller prestanda, samtidigt som den behåller seriens välkända användarvänlighet. Den innovativa JUNO-DS61 ger dig kreativ kontroll, vilket gör det lätt att producera enastående musik var du än befinner dig.

Highlights

 • Lätt, gig-redo keyboard med professionellt ljud, förbättrad prestanda, funktionalitet och batteridrift
 • Innehåller alla ljud från den populära JUNO-Di, plus nyligen uppdaterade akustiska och elektriska pianon, fler orglar och andra standardljud
 • Expansionsplats gör det möjligt för användare att ladda ner nya ljud, tillgängliga gratis på Rolands ljudsida, Axial
 • Funktion för att importera och spela upp WAV filer
 • Enkel ljudmanipulation och editering med flera rattar och reglage
 • Pads för att trigga samplingar och audio filer från USB-minne
 • Mikrofoningång med dedikerade Reverb, vocoder, och Auto Pitch-effekter för imponerande sångframträdanden
 • 8-spårs sequencer med non-stop inspelning för att snabbt utveckla låtidéer
 • USB audio/MIDI med DAW Control-läge
 • Dimensioner 1,008 x 300 x 97 mm
 • Vægt 5.3 kg

Designad för mobilitet och utrustad med ljud för alla scener
JUNO-DS är en idealisk keyboard för alla typer av musiker, från proffs och entusiaster till musikproducenter och hemmaspelare. Den är också utmärkt i undervisningssalar och andra musikutbildningsmiljöer. JUNO-DS61 är fylld med storartade Roland-ljud för alla stilar och genrer samtidigt som den är lätt, både att bära med sig och att använda. Dessutom kan den drivas med antingen batteri eller nätdrift vilket ger dig möjlighet att spela när som helst och var som helst.

Ljud av toppkvalitet 
Akustiska pianon, elektriska pianon och orglar är de viktigaste ljuden för många keyboardister. Därför har pianobanken i JUNO-DS61 nyligen uppgraderats med förbättrade ljud och respons. Dessutom finns det nu ännu fler orglar att välja mellan. Utöver det nya ljudbiblioteket i DS Tone Bank, innehåller JUNO-DS hela ljudarsenalen från den tidigare generationen JUNO-Di med mer än 1000 ljud. Ljudinställningar från JUNO-Di kan också importeras till JUNO-DS61.

Bättre editerings och hands-on kontroller
Utöver de inbyggda ljuden kan man nämna en sak som har gjort JUNO-serien till en favorit bland keyboardister och det är dess användarvänliga interface, vilket gör det enkelt att snabbt få fram fantastiska ljud. Men om du gillar att skräddarsy dina egna ljud, erbjuder JUNO-DS61 ännu fler justerbara parametrar än tidigare, så att du kan justera dem med detaljerad precision. Frontpanelen ger en utökad uppsättning av rattar och reglage för att skapa patcher och justera ljudet medan du spelar, samtidigt som den bakre panelen har uttag för att ansluta både sustain- och expression-pedaler samtidigt.

Fler ljud med expansioner
Den stora ljudbanken i JUNO-DS61 kan enkelt göras ännu större genom att användaren laddar in ytterligare ljud från sin dator via USB. Över 1000 EXP ljud är tillgängliga för gratis nedladdning på Rolands webbplats Axial, inklusive högkvalitativa akustiska pianosamlingar, slagverksljud, loopar och mycket mer. Om du inte hittar det du behöver där, är det till och med möjligt att ladda in WAV-filer från ditt personliga bibliotek och spela upp dem! Som standard, kommer JUNO-DS61 med den mångsidiga EXP-06 Studio Collection förinstallerad i expansionskortplatsen.

Starta låtar och samplingar med pads
JUNO-DS61 har åtta inbyggda pads så att du enkelt kan komplettera ditt keyboardframföranden genom att trigga samplingar eller musikfiler lagrade på USB-minnet. Bara ladda upp de ljudfiler du vill använda på respektive pad – sång, ljudeffekter, loopar eller kompletta musikspår – och starta dem med ett snabbt tryck när det behövs.

Mikrofoningång med vocoder och auto pitch
Om du är en soloartist eller singer/songwriter, kommer du att älska JUNO-DS61 mikrofoningång. Nu kan du få bra sångljud utan att behöva bära runt på extra utrustning. Det finns ett