Waldorf Blofeld Keyboard White

Performance Synthesizer med 49 tangenter, virtuell analog struktur, mer än 1000 ljud och klassiska Waldorf vågformer.

8 990 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 418 kr/månad

  • Artikelnr: 0553030656
  • Kontakta oss för leveranstid

Då är Waldorf tillbaka! Den tyska tillverkaren av förstklassiga synthar lutar sig på sitt fina renommé som främst skapades genom några av de största syntharna på 90-talet, såsom Q, Q + och Micro Q. Nu lanserat ett antal nya modeller, och de första modellerna i serien har blivit uppkallade efter James Bond skurken Blofeld.

Blofeld lanserades först som en stationär synth men finns nu i tangentbordsversionen. På framsidan hittar du totalt åtta rattar, fyra tryckknappar för drift och en display för visning av patchlistor och redigeringsfunktioner. Designen är solid metall och erbjuder ett hanterligt sätt för valet av redigeringsfunktioner. På baksidan hittar du din MIDI-anslutning, USB-port för datorredigering och ljudbibliotek, ett huvud telefonutgång och en stereoutgång.

Waldorf synthesizer bygger på en virtuell analog arkitektur. Till ljudgeneratorn är synt utrustad med 3 oscillatorer med välbekanta vågformer såsom Pulse, Saw, Triangeln och Sin. Det finns också potential att tillåta oscillatorn 1 och 2 arbetar med de två unika Waldorf wave tabeller, som är kända från Q synthesizer. Samma oscillatorer kan naturligtvis också ringa-modulerad. Det blir också en brusgenerator.

Specifikationer

– Hardware Synthesizer med virtuell analog struktur
– 49 tangenter med anslagskänslighet och aftertouch
– Upp till 25-tal plyfoni (beroende på ljudstruktur)
– 16-del multitimbral
– Mer än tusen förinställda ljud
– Inbyggda effektsektion
– Inbyggd arpeggiator
– Hörlursutgång (stereo jack)
– USB-anslutning (MIDI-kommandon)
– MIDI input