Waldorf Blofeld Desktop Black

Desktop synthesizer med virtuell analog struktur, mer än 1.000 ljud och klassiska Waldorf wave tables. Nu i en begränsad svart finish.

6 170 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 300 kr/månad

  • Artikelnr: 0553030772
  • Kontakta oss för leveranstid

Waldorf! Den tyska tillverkaren av förstaklassens synthesizers lutar lutar sig mot ett tungt renomé, som skapades främst från sin mytomspunna Wave, men också genom några av 90talets super synthar, såsom Q, Q + och Micro Q. Nu lanseras ett antal nya modeller och den första modellen i serien, som är uppkallad efter superskurken i James Bond filmerna, Blofeld.

Blofeld är en desktop synth och på fronten hittar du sammanlagt åtta rattar, fyra tryckknappar och en display för visning av patcher och funktioner. bygget är i solid metall och ger en lättöverskådlig redigering av ljuden. På baksidan hittar du MIDI-anslutning, USB-port för datorredigering av ljud och ljudbibliotek, en hörlurs utgång och en stereo output.

Waldorf Blofelt är baserad på en virtuell analog arkitektur. Blofelt har 3 oscillatorer med välbekanta vågformer som Puls, Saw, Triangel och Sinus.Waldorfs wavetables går att köra på Oscillator 1 och 2 . Samma oscillatorer kan naturligtvis även ringmoduleras. Dessutom finns en brusgenerator.

Avancerad moduleringsmatris gör det möjligt att sammankoppla tre LFO’s och fyra Envelopes med övriga parametrar.

Två multi-mode filter, som erbjuder klassiska filtertyper, såsom lågpass, bandpass, högpass och notch som kan ställas in med antingen 12dB/oct eller 24dB/oct. Dessa kan anslutas parallellt eller seriellt och kan vidare panoreras för att skapa kraftfulla stereo effekter. Ljudetkan dessutom formas med overdrive-, saturation-, shaping- eller distortioneffekter och / eller med de två inbyggda effekter processorer, som innehåller modulerings effekter såsom chorus och flanger och dessutom delays.

Highlights Waldorf Blofeld Black ltd.
– HårdvaruSynthesizer med virtuell analog struktur
– Upp till 25-toners plyfoni (beroende på ljudstrukturen)
– 16-parts multitimbral
– Mer än tusen förinställda ljud
– inbyggd effektsektion
– Inbyggd arpeggiator
– Hörlursutgång (stereo jack)
– Stereoljud, L + R (jack)
– USB-anslutning (för MIDI-kommandon)
– MIDI input