Roland SYSTEM-500 Complete Set

Komplett analogt modular synthesizer paket med alla System 500 moduler och specialdesignat case med patchkablar i toppkvalitet.

29 880 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 1288 kr/månad

 • SKU: 0553001894
 • Kontakta oss för leveranstid

Baserad på de legendariska SYSTEM-700 och SYSTEM-100M, är SYSTEM-500 Complete Set en fullt analog modulär synthesizer inspirerad av två av historiens mest respekterade instrument. Tillverkad i Eurorack-format, är det ett komplett system med multipla oscillatorer, filter och effekter i en flexibel specialbyggd case med patch-kablar av toppkvalitet. Den är perfekt som din första modularsynt eller som centralpunkten i ett växande Eurorack-system.
SYSTEM-500 Complete Set är designad och byggd i USA enligt de högsta kraven med kvalitetskomponenter och extrem noggrannhet. Den ger den klassiska karaktären från en vintage Roland modulsynt—med alla fördelar av ett modernt instrument. Och den är förvånansvärt prisvärd vilket gör drömmen om att få äga en av dessa legendariska instrument till verklighet.

Highlights

 • Komplett analog modularsynt med multipla oscillatorer, filter och effekter
 • Vintage Roland analoga ljud i ett högkvalitativt modernt instrument
 • Perfekt startsystem komplett med case, strömförsörjning och tygklädda patch-kablar
 • Flexibelt trä- och metallcase som är portabelt, staplingsbart och kan användas liggande eller vinklat
 • 512 modul med två voltage controlled oscillators med saw, sine och square waves
 • 521 modul med två voltage controlled filters med valbara högpassfilter
 • 530 modul med två voltage controlled amplifiers var och en med multipla CV inputs
 • 540 modul med två ADSR envelopes och inverterbara LFO med fem vågformstyper
 • 572 modul med klassiska phase shifter, delay, gate delay och inverterbar LFO
 • En mängd CV-kopplingar för massor av modulationsmöjligheter
 • Byggd i USA och monterad i Japan

Arvet av legender
SYSTEM-700 och 100M modulära synthesizers var banbrytande på sin tid och respekteras än idag för sina klassiska ljud och variationsrikedom. De användes av framsynta musiker på flera legendariska inspelningar och de kombinerade det bästa av Rolands analoga synthesizerteknolog i extremt kraftfulla modulära instrument. Eftertraktade av syntentusiaster i hela världen och älskade av de som är lyckliga nog att äga ett original, har dessa vintage Roland-instrument nått nästan mytologisk status. Med SYSTEM-500 Complete Set, kan du nu själv bli lycklig ägare till en modern version av dessa eftertraktade klassiker, och få de mest autentiska vintage analoga syntljuden du kan fantisera om.

Den gyllene standarden
Med två VCO, två VCF, två VCA, två ADSR envelope, två dedikerade LFO-sektioner och en kraftfull effektmodul, är SYSTEM-500 Complete Set högst flexibel och extremt kapabel direkt när du packat upp den. Den öppnar enorma möjligheter för musikaliska äventyr och ljudskapande—och den låter helt fantastisk. Det är ljudet du hör i ditt huvud när du tänker på feta och varma analoga syntljud. Detta är den gyllene standarden för oscillatorer kombinerade med varma filter och snabba enveloper som gör vintage Roland-syntar så eftertraktade. Den extremt genomtänkta tillgången av CV/Gate-kopplingar och de välplacerade kontrollerna gör den till en glädje att spela på och den idealiska centralpunkten för ett modulärt system.

En modern klassiker
Vacker, kraftfull och till och med portabel—SYSTEM-500 Complete Set är designad för Eurorack, så du kan enkelt bygga ut ditt system med en stor mängd tillgängliga Eurorack-moduler. Eller så kan det lätt integreras i ditt existerande system. Dess flexibla case av trä och metall kan användas liggande eller vinklad och ger stark, ren och stabil ström. Med sitt klassiska utseende skapar SYSTEM-500-modulerna ett elegant instrument som ser lika bra ut som det låter. Du kan ta hela systemet med dig eller så kan du snyggt och elegant stapla två system för att bygga ett större och än mer kraftfullt system. Med sitt sanslösa sound, sin eleganta design och toppkvalitet i konstruktion, är SYSTEM-500 Complete Set en vintage Roland modulsynt för en ny gyllene era för synthesizers.