Roland VR-09-B

Autentisk combo orgel, piano och SuperNATURAL synth med allt från Vintage till moderna ljud. 61 anslagskänsliga tangenter.

9 270 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 430 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001562
 • Kontakta oss för leveranstid

V-Combo VR-09 är lätt, prisvärd och utrustad med Roland toppljud och är ideallösningen för keyboardspelare som spelar live. Den har dedikerade ljudprocessorer för orgel, akustiskt/elektriskt piano och synt som är organiserade i tre sektioner på frontpanelen, vilket ger dig direkt åtkomst till alla de nödvändiga ljud du behöver för alla musikstilar. Kraftfull realtidskontroller ger dig maximal uttrycksfullhet på scen med reglage för att forma ditt ljud och massor av knappar och rattar för att justera 7 simultana effekter och många andra parametrar. Med alla sina ljud, ett smart användargränssnitt och mobila design är V-Combo VR-09B en dröm som blivit sann för live-musiker.

Highlights

 • Enkel att transportera, 61-tangenters live keyboard med professionella ljud till alla musikstilar
 • Väger endaast 6,3 kg och drivs på AC-ström eller batteriström
 • Snabb tillgång till orgelljud, pianoljud och synth-ljud via dedikerade knappaneler
 • Virtual Tone Wheel Organ som återger autentiskt vintage orgelljud
 • Tre inbyggda Rotary-effekter, varav en nyutvecklad rock-rotary som verkligen skär igenom, även vid tjocka ljudmattor
 • Vintage electric pianos och övertonsrika akustiska flyglar
 • Brett urval av SuperNATURAL Synth-ljud, från Vintage klassikers till moderna ljud
 • Utvidga det inbyggda ljudbiblioteket med gratis downloads från Rolands Axial website
 • Gratis iPad app editor till redigering av orgel- och synthljud
 • Sju effekter kan användas samtidigt med dedikerade realtids kontrollknappar
 • Kan förbättra dina spelfärdigheter genom att spela med övningssessions med rytmmönster, metronom, looper, USB Audio recordning/playback och andra inbyggda funktioner
 • Dimensioner 1008 x 300 x 106 mm
 • Vikt 5,5 kg

Vintage-utrustning är fint men inte särskilt praktiskt för den normale musikern som behöver resa lätt. En combo-orgel, en rotary-högtalare och ett elektriskt piano kan kan sammanlagt väga alldeles för många kilo och är väldigt otympligt och svårt för en person att frakta. VR-09B inkluderar alla dessa ljud i ett instrument som bara väger 5.5 kg, så det är lätt att transportera och ännu lättare att sätta upp. Med stöd för batteridrift är VR-09B den ultimata mobila lösningen för för gatuspelningar, bröllop och andra mobila spelningar.

VR-09B designades från början med live-musikern i fokus. Dess smarta och snyggt organiserade frontpanel har en tydlig LCD-skärm och dedikerade sektioner för orgel, piano och synt. Detta ger dig direkt access till alla nödvändiga ljud du behöver plus massor av realtidskontroller för uttrycksfull ljudmanipulation. Sju simultana effekter inklusive rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor och MFX, och de dedikerade rattarna justerar flera parametrar för kraftfull ljudredigering med minimal ansträngning. Det är också enkelt att ta fram splits och layers i farten och att spara alla dina inställningar i användarminnen för att direkt ta fram dem på scen.

Med VR-09B kan du leverera äkta orgelspel med de karaktäristiska ljuden från ansedda vintage combo-orglar. Rolands senaste Virtual Tone Wheel Organ-teknologier härmar troget den ljudgenererande processen i en äkta tonhjulsorgel på alla sätt och nio reglar används till att justera ljudet. Rotary-effekter är en vital komponent i orgelljudet och VR-09Bs tre genreorienterade typer gör det enkelt att ta fram korrekt rotary-ljud för alla musikstilar, från spel och pop till jazz och rock. Du kan också göra ljudet djupare med Twin Rotary-effekten, lägga till lite smuts med overdrive av rörtyp eller ta fram ring modulatorn för ett mer aggressivt ljud.

Piano är en hörnsten när man spelar live och VR-09B har många olika för att täcka alla musikstilar. Många historiska elpiano finns tillsammans med kompletterande vintage-effekter som phaser, tremolo, touch wah och tape delay. Den underbara akustiska flygeln har 88-noters multi-sampling i stereo och ger dig ett ljud på en professionell nivå som likar de som finns i Rolands dedikerade stage-pianon. VR-09Bs lättåtkomliga kompressor fungerar optimalt med pianoljuden och ser till att ditt spel alltid hörs när du spelar med volymstarka band och stora ensem