Roland V-Accordion FR-1X Piano Red

V-accordion, digitalt pianodragspel, 26 tangenter, inb.högtalare,ökad följsamhet, USB, mel.bas, rött

22 700 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 989 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001551
  • Kontakta oss för leveranstid

V-Accordions har revolutionerat dragspelsvärlden och Roland har verkligen dedicerat sig till den pågående utvecklingen av dessa fantastiska instrument. FR-1x-serien är det senaste tillskottet till V-Accordionfamiljen. Dessa kompakta och lätta modeller erbjuder samma flexibilitet och portabilitet som den populära föregångaren FR-1, men adderar viktiga funktioner som t.ex. USB-funktionalitet och en nyutvecklad kretslösning för bälgtryckssensorn för ökad känslighet och precision. Med den senaste generationens högtalare och en skärm som visar tre tecken har vi här den nya standarden för små, lättviktiga V-Accordion.

  • Högkvalitativa full-rangehögtalare i basreflexlåda: 2 x 7W
  • USB-minnesport för filuppspelning (wav/mp3), uppladdning av nya ljud samt minnesbackup
  • Professionellt utseende med användarvänligt gränssnitt och 7-segments LED
  • Standard- och Free Bass-lägen (melodibas)
  • 16 Accordion Sets, 16 orkesterljud, fyra virtuella tonhjulsorglar, 8 användarprogram
  • Finns i svart eller röd färg

 
PERFEKT FÖR STUDENTER OCH PROFFS
Tack vare sin lätta vikt och sitt lilla format är FR-1x perfekt för unga spelare, musikstudios och skolor. Det är det mest kompakta av alla V-Accordions men tar för den skull inga genvägar i fråga om ljudkvalitet. Det är också ett perfekt verktyg för den professionella dragspelaren och live-artisten samt för den som har dragspel som andrainstrument. FR-1x batteridrift och inbyggda högtalare är perfekt för dragspelare som gillar att röra på sig och den lämpar sig väl inom alla musikstilar, från folkmusik till rock, blues och zydeco.

SPELA NÄRSOMHELST, VARSOMHELST
Njut av det högkvalitativa ljudet från de inbyggda högtalarna eller spela utan störa andra med hjälp av hörlurar (säljs separat). FR-1x är också det perfekta resedragspelet då det väger lite och passar i bagagehyllan på de flesta kommersiella flygplan.

AVANCERAT MUSIKALISKT UTTRYCK
Med FR-1x-serien får du tillgång till över ett dussin olika dragspelsljud direkt. Det finns även orkesterinstrument ombord samt virtuella tonhjulsorglar med realistiska simuleringar av roterande högtalare. FR-1x innehåller också inbyggda trum- och slagverksljud som kan spelas med bas och ackordknapparna.

USB FÖR LAGRING OCH DATORKOPPLING
Genom att koppla in ett USB-minne kan du enkelt lagra dina inställningar samt ladda upp nya ljud till ditt dragspel. Du kan också spela upp mp3 och wav-filer från detsamma, antingen som komp till ditt eget spelande eller för att öva till. Det finns också en USB-port som används för att koppla ihop FR-1x med en dator utrustad med ett inspelningsprogram.

SNABBARE RESPONS OCH HÖGRE KÄNSLIGHET
Tack vare att Rolands ljudgenerator är optimerad för dragspelsljud kommer FR-1x tillfredsställa även den mest krävande dragspelaren. Den nya teknologin gör att traktören kan känna sig helt lugn när han upplevt den utökade responsen från detta instrument.

MJUKVARAN SET EDITOR
Med hjälp av en särskild programvara kan du skapa dina egna inställningar med tillgång till alla orkesterljud, basljud och ackordsljud. Med hjälp av ett USB-minne kan du sedan enkelt föra över inställningarna till ditt V-Accordion. Mjukvaran kommer finnas tillgänglig på Rolands hemsida för gratis nedladdning.