Zoom G11

Zoom G11 är deras ”flaggskepp” med extra allt!
Här finns alla gitarreffekter man kan tänka sig och lite till!

9 695 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 447 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002786
  • 2-4 dagar

Zoom har designat multieffekter för gitarrister i över 30 år och G11 är verkligen kronan på verket för deras teknik, passion och skaparglädje.

Zooms bästa ingenjörer och medarbetare har inte bara analyserat och skapat modeller av några av historiens bästa förstärkare utan även kombinerat dem, samt skapat helt nya modeller.

G11:ans 22 kabinettsimuleringar har 70 förprogrammerade inställningar för att återskapa olika mikrofoner och mikrofonplaceringar vilket ger ett brett spektrum av kabinettljud att välja på.

Utöver de klassiska effekterna som vi alla älskar har G11 en hel arsenal av nya distortions- och modulationseffekter som öppnar ett universum av nya ljudlandskap.


G11:an är trots sin kapacitet enkel att använda med sin 5 tums touchscreen i färg. Du kan enkelt dra och släppa saker på skärmen för att experimentera fram nya sound.

G11 är kanske Zooms mest avancerade pedal någonsin, men den är ändå lätt att förstå. Från effektpedalkontrollerna till förstärkarpanelen så känns det mesta bekant.

Anpassa ditt arbetsflöde:
Organisera dina patcher i setlistor så att du lätt kommer åt inställningarna som behövs till en viss låt.


G11 har en 5 minuters looper som ger dig möjligheten att kompa dig själv eller bygga komplexa ljudlandskap. Dessutom finns det 67 inbyggda rytmer för olika musikgenrer.

Denna pedal är dessutom ett fullfjädrat ljudkort till din dator vare sig du har en PC eller Mac. Nedladdningskod för Cubase LE följer med.
Du kan koppla dig trådlöst till Zoom Guitar Lab-appen. Med en BTA-1 adapter kan du ladda upp eller ned ett gäng förstärkare, effekter och andra musikers patcher från Guitar Labs mjukvara.