Zoom V6

V6 Vocal Processor är ett paket med mikrofon och pedalenhet med effekter för sångare. Den innehåller både de vanliga sångeffekterna som reverb och annat men också pitchcorrect (autotune) och stämmor.

3 495 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 189 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002443
  • Kontakta oss för leveranstid

V6 Vocal Processor är en sångares dröm!

Utöver alla ”vanliga” effekter som reverb o.s.v. så har den en inbyggd harmonizer som hjälper dig att hitta stämmorna när dina bandkompisar inte helt prickar rätt, eller när du spelar solo och behöver stämmor på en låt. (Alla vet ju hur bra stämsång kan lyfta en refräng och ge låten det där lilla extra som den behöver.)
Du kan själv välja nivå på vilken harmoni som ska vara mest dominant genom att ställa in volymen på de olika stämmorna.

V6:an har även ”Pitch Correct” (autotune) som fixar till ett perfekt EDM-sound.
”Voice sektionen” har allt från oktav up/ned till Vocoder när du behöver skapa lite Daft Punk eller Air känsla i dina inspelningar eller live på scenen.
Men allt detta är bara toppen av ett isberg!
V6 Vocal Processor är fullpackad med professionella sångeffekter och färdiginställda patcher, en inbyggd looper och vår nya formantpedal. V6:an kan användas direkt ”out of the box”, eller ge oändliga ljudvariationer för den som gillar att ratta fram sitt eget sound. Pedalen är indelad i tre olika effektsektioner som organiserats ergonomiskt i två rader för att göra effektbyten lika enkelt som att stampa takten.

V6 Vocal Processor ger dig obegränsade möjligheter att få din röst att låta precis så som du önskar, utan hjälp från andra än din egen röst, din fot och Zooms V6 Vocal Processor.