Boss ES-5 Effects Switching System

Effekt switching system med 5 effektloops, 200 program och MIDI-kompatibel.

6 850 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 329 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001792
 • 3-6 dagar

Baserad på samma koncept som flaggskeppet ES-8, är ES-5 avskalad för att erbjuda ett mer praktiskt och grundläggande alternativ för den “normale” gitarristen eller basisten, och är drastiskt reducerad i storlek för att passa serietillverkade pedalbord i standardstorlekar. Innovation och kreativitet i pedalbordsystem som möjliggjorts av ES-8 har blivit mer tillgängliga och ekonomiskt försvarbara. Utöka ditt pedalbord en storlek och sätt dit en ES-5, så får du en helt ny värld av musikaliska uttryck och inte bara ytterligare ett verktyg. Från denna dag kommer pedalanvändande aldrig att bli detsamma.

Highlights

 • Programmerbart switchingsystem med fem loopar
 • Analog kretsdesign för att bevara ditt sound
 • Oöverträffad flexibilitet för signalvägen med möjlighet att ändra loopordning och skapa en parallell effektkedja
 • Externa kontrollparametrar som delay-tid kan sparas per program
 • Buffers kan vara av/på individuellt för input och output och sparas per program; volym kan varieras för output buffer
 • Väldigt pålitliga fotomkopplare där man kan stänga av switch-ljudet
 • Bakbelyst LCD-display visar detaljerad information vid en snabb anblick
 • 200 program ger oöverträffad kapacitet för aktiva musiker
 • Totalt användarbestämd adressering av pedalfunktioner
 • Professionell nivå på praktisk hantering och kreativitet i ett kompakt format

Liten yta, stora framsteg i ett pedalbord
ES-5 är ett kraftfullt och allsidigt switchingsystem för effekter som ger dig total kontroll över ditt pedalbord. Till att börja kopplar du in dina pedaler i ES-5s audioloopar, och aktiverar sedan de loopar du behöver för att få de pedalkombinationer du vill ha. Av/på-status för varje loop och många andra parametrar kan sparas i ett program, och gör att du på ett önblick kan byta ljud utan att behöva utföra en avancerad steppdans på en massa switchar. Din gitarrton bevaras också eftersom signalen bara går genom de pedaler som krävs för ett visst ljud. Andra loopsystem kan göra samma sak men ES-5 tar dig långt över denna grundfunktionalitet och ger dig flexibilitet i signalväg, realtidskontroll, MIDI och mer i en platsbesparande enhet. Detta förbättrar dina möjligheter att levandegöra dina kreativa idéer.

Skapa egna signalvägar med ES-5
En av nyckelfunktionerna med ES-5 är dess flexibla sätt att styra signalvägen, vilket gör det lätt att ändra ordningen på looparna och därmed på pedalerna. Det ger professionella möjligheter att ha tillgång till en massiv mängd av effektkombinationer och ger total kreativ frihet att åstadkomma unika ljud. Dessutom kan ES-5 parallellkedjefunktion ytterligare öka antalet effektkombinationer och på så sätt exponentiellt öka antalet möjliga ljud. Och alla dessa programmerbara konfigurationer kan sparas för omedelbar access vid ett framträdande.

Är det inte på tiden att du blir uppkopplad?
För att stödja ES-5s överlägsna funktionalitet finns omfattande kopplingsmöjligheter vilket tillåter denna fantastiska switcher att göra sitt jobb. Förutom de fem effektlooparna finns två TRS-kontakter för control output och en TRS-kontakt för control/expression input. MIDI–funktionalitet är inkluderat för att kunna integrera MIDI-styrda effektpedaler. Dessa centrala kontroller gör ES-5 än mer kraftfull som ett totalt kontrollcenter för kreativa ljud. Givetvis kan, för att vara konsistent genom hela ES-5-systemet, även dessa kontrollinställningar sparas.

Bevarar ditt originalljud
Utöver alla kopplingsmöjligheter och flexibla signalvägar så bevarar ES-5 signalkvaliteten i din originalsignal. Den är designad på ett sätt som inte bidrar till att försämra din signal, utan behåller den ren och brusfri. Detta görs genom att noggrant designad analoga kretsar med kompetens, erfarenhet och designexpertis hos BOSS utvecklingsgrupp. När det gäller ljudets integritet är ES-5 dessutom utrustad med buffer på input och output* som individuellt kan sättas av eller på som det bäst passar i varje program.
Buffer för output kombineras med den inbyggda mixern för den parallella kedjefunktionen.

Professionell design för spelbar hållbarhet
ES-5s effektswitchningsystem är mer än bara ett smart designat verktyg för att skapa häpnadsväckande lj