Boss KTN-50

Elgitarrförstärkare, 50 watt, fem förstärkartyper, inbyggda effekter, 3 olika kabinetter, massvis med fler möjligheter i BOSS Tone Exchange-appen

2 670 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 155 kr/månad

  • Artikelnr: 0553101089
  • Kontakta oss för leveranstid

Katana MkII tar BOSS erkända gitarrförstärkare Katana till nya höjder och maxar den tekniska plattformen med fler ljud, fler effekter och fler funktioner. Utforska nyutvecklade ljudvariationer för alla fem förstärkartyper – vilket fördubblar dina ljudmöjligheter. De inbyggda effektkategorierna har expanderats från tre till fem och detta ger dig ännu fler valmöjligheter inom realtidsprocessing. Användningsområdena har även utökats – med slutstegsingång för modellerare och multi-effekter, enkel stereoexpansion för dubbla förstärkare, uppdaterad editor-mjukvara och många andra förbättringar.

BOSS Tone Studio har utvecklats i takt med Katana MkIIförstärkarna. Användargränssnittet har uppdaterats med ett fräscht utseende och en mängd parametrar har konsoliderats på huvudsidan för ett snabbare arbetsflöde. Där finns också en dedikerad kategori för FX-pedal vilket gör det lättare att adressera wah och pedal bend-effekter till en inkopplad expressionpedal. Om du är en ägare till den första generationen av Katana-förstärkare kan du importera alla dina egna ljud och använda dem med Katana MkII.