Audient EVO Start Recording Bundle

Startpaket från Audient med både ljudkort, mikrofon och hörlurar av bra kvalitet.

2 790 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 160 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002600
  • 2-4 dagar Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Örebro

Mobil och flexibel
Starta din resa i studioinspelningens värld med “Start Recording Bundle” som är en professionell, kraftfull och mångsidig hemmastudiolösning.
“Start Recording Bundle” är lika perfekt för såväl gaming och podcasting som för streaming. “Start Recording Bundle” innehåller ett EVO 4 ljudkort, en SR1 kondensatormikrofon med Shockmount, ett par SR2000 studiohörlurar och en balanserad XLR-kabel.


Med “Start Recording Bundle” får du både utomordentligt bra ljud och innovativ teknologi. En kombination som kommer att hjälpa dig skapa ett resultat av högsta kvalitet redan från början.


Innovation från grunden

EVO 4 Ljudkort
Spela in ljudet från dina instrument och mikrofoner direkt till din dator med EVOs intuitiva funktioner. EVO ger en kombination av marknadsledande teknologi och häpnadsväckande hög ljudkvalitet. EVO 4 är helt enkelt det ultimata ljudkortet för smidiga inspelningar oavsett om du är proffs eller nybörjare.

EVO Mikrofon-Preamps
EVOs preamps bygger på Audients över 20-åriga erfarenhet inom ljuddesign. Få ljudkvalitet utan like till din dator med EVOs rena, varma och exakta mikrofonförstärkare som ger dig hela 58 dB gain.

Smartgain
EVO’s kanske smartaste funktion är nog ändå “Smartgain”. Börja spela eller sjung och Smartgain ställer in nivåerna på dina mikrofoner automatisk för bästa möjliga resultat. Perfekt för den som inte är så van vid ljudteknik och för den som vill spara tid.

Audio Loop-back
Med Audio Loop-back kan du spela in datorljudet samtidigt som din mikrofon. Perfekt för podcasters och streamers. What you hear is what you get!

● Spela in datorns ljud
● Spela in gästers videosamtal
● Spela in ljudet när du spelar online

SR1 kondensatormikrofon

En mikrofon för varje ögonblick
Fånga varje detalj och nyans av ditt framförande från ögonblicket du trycker på record!
SR1 kommer att ge dig studiokvalitet oavsett källa.

SR2000 Studiohörlurar

Magin finns i detaljerna
SR2000 ger dig inte bara en fantastisk ljudupplevelse! Lurarna har också designats för att vara så bekväma som möjligt för att kunna användas under långa studiosessioner.
SR2000 hjälper dig att fatta de rätta besluten under både inspelning och mix.

Innehåll
● 1 x EVO 4 ljudkort
● 1 x SR1 kondensatormikrofon
● 1 x SR2000 hörlurar
● 1 x Shockmount
● 1 x XLR kabel
● Gratis mjukvara och plugins
● iOS kompatibel