Roland System-500 512 Dual VCO (Aira)

Modulär VCO-modul med två Voltage Controlled Oscillatorer (VCO).

5 620 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 278 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001774
  • Kontakta oss för leveranstid

SYSTEM-500 är en analog återgivning av en av dagens mest kända elektroniska instrument – SYSTEM 100m modular synthesizer. SYSTEM-500s ny design i Eurorack-format har samma klassiska karaktär och funktionalitet som originalet, men erbjuder samtidigt nya möjligheter som ett modernt instrument. SYSTEM-500 byggs i USA och monteras i Japan. Den lever upp till alla de höga krav med högsta kvalitet på komponenter och gränssnitt. Instrumentet håller ett överkomligt pris, vilket nu gör drömmen om att äga detta legendariska instrument till en verklighet för betydligt fler.

512 Dual VCO (Voltage Controlled Oscillator) är den enda modul som består av två VCOer. Varje VCO är oberoende, och producerar frekvenser över ett brett omfång med 1V / oktavtracking och har en dedikerad output för waveform pulse, triangular och sawtooth. Pulsspannet kan justeras via panelknappar eller CV-modulering. Varje oscillator-frekvens kan synkroniseras med andra i ett svagt eller starkt tillstånd för att få ett helt unikt “sync”-ljud.

SYSTEM-500 består av fem moduler i Eurorack-format som kan blandas och sammankopplas i varje tänkbar kombination, så att du själv kan justera fram den ultimata modulsynten. Varje modul är fullständigt analog, och instrumentet är konstruerat för maximal kompatibilitet med moderna syntar och effektmoduler. SYSTEM-500 är ett kompakt och kraftfullt system som öppnar upp mängder av möjligheter inom ljuddesign och musikupplevelser.