Roland System-500 530 Dual VCA (Aira)

Modulär VCA-modul med två oberoende Voltage Controlled förstärkare.

5 620 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 278 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001926
  • Ej beställningsbar

SYSTEM-500 är en analog återgivning av en av dagens mest kända elektroniska instrument – SYSTEM 100m modular synthesizer. SYSTEM-500s ny design i Eurorack-format har samma klassiska karaktär och funktionalitet som originalet, men erbjuder samtidigt nya möjligheter som ett modernt instrument. SYSTEM-500 byggs i USA och monteras i Japan. Den lever upp till alla de höga krav med högsta kvalitet på komponenter och gränssnitt. Instrumentet håller ett överkomligt pris, vilket nu gör drömmen om att äga detta legendariska instrument till en verklighet för betydligt fler.

530 Dual VCA (Voltage Controlled Amplifier) ​​har två oberoende Voltage Controlled Amplifiers som kontrollerar Loudness för ljudsignalen. Varje VCA har tre reglar för Input Mix, tre reglar för blandning av CV-in och en omkopplingsknapp som väljer mellan Linear eller Exponential Mode.

SYSTEM-500 består av fem moduler i Eurorack-format som kan blandas och sammankopplas i varje tänkbar kombination, så att du själv kan justera fram den ultimata modulsynten. Varje modul är fullständigt analog, och instrumentet är konstruerat för maximal kompatibilitet med moderna syntar och effektmoduler. SYSTEM-500 är ett kompakt och kraftfullt system som öppnar upp mängder av möjligheter inom ljuddesign och musikupplevelser.