Roland System-500 572 Phaser, Shifter, Delay (Aira)

Modulär Phaser Shifter / Delay / LFO-modul med tidsbaserade multieffekter.

5 050 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 254 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001322
  • Ej beställningsbar

SYSTEM-500 är en analog återgivning av en av dagens mest kända elektroniska instrument – SYSTEM 100m modular synthesizer. SYSTEM-500s ny design i Eurorack-format har samma klassiska karaktär och funktionalitet som originalet, men erbjuder samtidigt nya möjligheter som ett modernt instrument. SYSTEM-500 byggs i USA och monteras i Japan. Den lever upp till alla de höga krav med högsta kvalitet på komponenter och gränssnitt. Instrumentet håller ett överkomligt pris, vilket nu gör drömmen om att äga detta legendariska instrument till en verklighet för betydligt fler.

572 Phase Shifter, Delay och LFO är en tidsbaserad multieffekt-modul. 572 innefattar fem steg för phase Shifter, analog audio Delay, kontroll av Voltage Gate Delay och LFO. Phase Shifter styrs av en kontrollpanel med Shift Frequency och resonansmängd som kan variera från en subtil till en djup och fyllig analog effekt. Likaså har fördröjning en dedikerad ratt för Delay-tid och Resonance (eller feedback) vilket ger dig möjligheten att skapa dina egna chorus-liknande moduleringdelays. Både Phase Shifter och Delay kan moduleras av 572s interna LFO eller externa CV-signaler, och lägga till våta / torra effektmixar som styrs från frontpanelen eller med CV. LFO-sektionen har en ratt som låter dig styra frekvenserna och har både normal och ”inverted” output-lösningar. Gate Delay har rattar för kontroll över Threshold, delay time och Gate Time, så att du kan ändra in-signalen från andra moduler.

SYSTEM-500 består av fem moduler i Eurorack-format som kan blandas och sammankopplas i varje tänkbar kombination, så att du själv kan justera fram den ultimata modulsynten. Varje modul är fullständigt analog, och instrumentet är konstruerat för maximal kompatibilitet med moderna syntar och effektmoduler. SYSTEM-500 är ett kompakt och kraftfullt system som öppnar upp mängder av möjligheter inom ljuddesign och musikupplevelser.