Roland SPD-1P ONE PERCUSSION

Digital percussion pad med 22 realistiska percussionljud, inklusive virvel- och bastrummor, hi-hats, cymbaler, maracas, tamburin och mer.

3 040 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 170 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001746
  • 3-6 dagar

Roland SPD::ONE PERCUSSION är en ny typ av digital percussion pad, som ger alla musiker möjlighet att få autentiska percussionljud på sina spelningar. Den har 22 realistiska percussionljud, inklusive virvel- och bastrummor, hi-hats, cymbaler, maracas, tamburin och mer. Du kan även importera dina egna digitala ljud till nån av de 12 ljudbankerna. När du är beredd att spela kan SPD::ONE PERCUSSIONs robusta men ändå känsliga pad spelas med trumstockar, händer eller fötter och triggerkänsligheten ställs lätt in med intuitiva kontroller.

SPD::ONE PERCUSSION är portabel och drivs av batterier eller ström (AC) och kan användas på lvet, på skrivbordet eller monteras på alla trumset med den inkluderade adaptern. Den är lättanvänd även för musiker som inte är tekniskt lagda; med endast fyra rattar på kontrollpanelen kan man ändra ljud, volym, balans och mer. Oavsett om du är trummis, percussionist, gitarrist, DJ eller sångare är SPD::ONE KICK ett enkelt och flexibelt sätt att expandera din ljudpalett och gjuta mer liv i dina spelningar.

Highlights

  • Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter
  • 22 inbyggda ljud inklusive äkta trum- och percussionljud
  • Importera dina egna WAV-ljud via USB till en av de 12 ljudbankerna
  • Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar
  • Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
  • Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning
  • USB-MIDI medger att den kan användas som pad controller för musikprogramvara
  • Kan användas på lvet eller på bord eller monteras på trumset eller mikrofonstativ med den inkluderade adaptern

Varje musiker är individuell och dina instrument bör komplettera din kreativitet och spelstil. SPD::ONE PERCUSSION låter dig spela som du vill; denna kompakta digitala percussion pad kan spelas med trumstockar, händer och till och med dina fötter. Du kan också snabbt justera anslagskänslighet och triggernivå via två rattar på sidan av enheten. Trummisar och percussionspelare kommer att älska den solida känslan och den naturliga studsen, gitarrister kan med förtroende stampa på enheten för att stabilt hålla takten och alla musiker kan spela ljud med händerna utan att behöva vara rädda för att få ont i händerna innan kvällen är slut.

SPD::ONE PERCUSSION har totals 22 inbyggda ljud. Samtliga ljud är trogna rekreationer av akustiska ljud så du kan använda instrument som du normalt inte skulle ta med, inklusive bastrummor, virveltrummor, ng-ng och till och med timpani. Även om maracas är små och lätt att ta med krävs det ändå en mikrofon för att de skall höras på scen; SPD::ONE PERCUSSION ger dig maracas i en låt och ett helt annat instrument i nästa låt. Det har aldrig varit så här lätt att få så här välljudande komp.

SPD::ONE PERCUSSION är så kompakt att den passar i din existerande rigg utan att du behöver flytta på andra saker. Med den inkluderade adaptern kan du enkelt montera paden på valfritt trum- eller cymbalstativ* eller ett mikrofonstativ. Alternativt kan man spela på SPD::ONE PERCUSSION utan att montera den nånstans – lägg den helt enkelt på lvet, ett bord eller annan stadig yta.

Du kan ta med dig SPD::ONE PERCUSSION vart du vill, tack vare dess kompakta storlek och batteridrift. Dess låga vikt gör att du kan transportera den i en gig-bag eller case och robust nog att turnera med tack vare dess metallkonstruktion. Du kan till och med spela och ta fram egna ljud via hörlurar när du reser och använda dem på spelningen samma kväll.

Det är mycket enkelt att använda SPD::ONE PERCUSSION. Det finns inga komplexa undermenyer eller knapptrycksekvenser – bara välj ditt ljud genom att vrida bank selector-ratten till en av 12 positioner och spela på paden. Med endast fyra huvudrattar på frontpanelen når du direkt allt du behöver, inklusive möjligheten att redigera ljud, justera volym och balans i realtid.

Tack vare dess inbyggda support för USB-MIDI, kan man använda SPD::ONE PERCUSSION som en kompakt digital pad controller till ett inspelningsprogram på datorn. Detta är ett fantastiskt sätt att spela mjukvarubaserade instrument och förbättra dina produktioner med realistiska percussionspår via MIDI.